שאלות בקשר לבוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

09/02/2023 | 19:51 | מאת: Linoy

אשמח מאוד למענה 1. בין הגבות מה ההבדלים בין חומצה היאלורונית לבין בוטוקס וכמה זמן כל אחד מהם נשאר מחזיק ? 2. מה החסרונות של בוטוקס והאם תתכן תגובה אלרגית מסכנת חיים אחרי חצי שנה ? אשמח מאוד למענה

שלום רב, 1. חומצה היאלורונית היא חומר מילוי ומחזיקה כ 9 חודשים בממוצע. בתחזוקה קבועה ניתן למצוא שרידי חומצה היאלורונית גם שנים אחרי שהייתה צפויה להיעלם. בוטוליניום טוקסין משפיע לכ 3-4 חודשים בממוצע ומחליש זמנית את השרירים הפועלים באופן בלתי רצוני באיזור ותנועתם מייצרת את קמטי ההבעה. 2. אין ממש חסרונות לטיפול ברעלן בוטוליניום. תגובות לחומר נדירות מאוד 0.001% של פיתוח עמידות. לא ידוע על תגובה אלרגית לרעלן. התגובה לרעלן בגוף היא במנגנון אחר ממנגנון התגובה האלרגית. אין סכנת חיים מדווחת עד כה בשימוש ע״י רופא מנוסה. קיימת סכנת חיים רק בשימוש ע״י אדם ללא הכשרה! בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים