האם הילורנדאז מעורר אלרגיה בגוף נזלת וכדומה?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/01/2023 | 01:07 | מאת: יסמין

עברתי המסה לפני כשבועיים לראשונה בהילורנדאז כמות יחסית נכבדה וכואבת בהמסת שפתיים מאז ההמסה יומיים או לא זוכרת מתי התחילו מיחושים בריריות גרון אף נזלת מימית ללא ממצעים חיידקים ללא קורונה האם החומר עלול לעורר תגובה בגוף כמו של קדחת השחת מציינת שסובלת מנזלת אלרגית כרונית אבל כרגע מרגישה גירוי אלרגי חזק בריריות גרון לוע ואף במשך שבועיים 10 ימים יש לקשר את זה עם החומר שהוזרק להמיס תחומצה שהיתה לי בשפתיים במשך כמה שנים או אין קשר?

שלום רב, היאלורונידז יכול לגרום לתופעות לוואי שונות. עם זאת, התגובה המתוארת איננה שכיחה ובהחלט דורשת בירור רופא אאג. לא הייתי פוסל שימוש ב היאלורונידז לפי צורך שוב אולם הייתי מקטין כמויות וחוזר על כך לאחר בירור אלרגיה. בנוסף, בדכ חומצה היאלורונית איננה מחזיקה בשפתיים כמה שנים. תיאור הדברים חסר פרטים רבים. לסיכום, ממליץ לפנות לרופא שהזריק לביקורת ובמקביל לברר את התופעות אצל אאג ואלרגולוג. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים