וריד בולט בצבעו מעל האף בין שתי העיניים לתינוק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

20/03/2011 | 16:13 | מאת: לירון

שלום פרופ' בני תינוק בן חצי שנה. יש לו וריד שבולט בגלל צבעו הכחול (לא בולט במגע) מעל האף, בין שתי העיניים. כשנולד שמנו לב לסימן הכחול עוד בבית החולים, וכעת כעבור חצי שנה הסימן עודנו נותר. שאלתי היא - האם יש סיכוי שהסימן החיצוני של הוריד ייעלם מעצמו / ידהה באיזהשהו שלב עם גדילת אברי הפנים? אם לא, האם ניתן יהיה לטפל בכך אסתטית בעתיד? נתון נוסף שאולי יהיה רלוונטי - ע"פ רופא העיניים יש לו כעת גשר אף רחב ולכן גם פזילה מדומה. תודה רבה וחג פורים שמח! לירון

לקריאה נוספת והעמקה
25/03/2011 | 07:23 | מאת: פרופ' דניאל האובן

שלום רב על פי תאורך יתכן ומדובר בהמנגיומה אשר תעלם מעצמה כעבור מספר שנים בדבר אבחנה מדויקת ופירוט צור קשר 054-4354141 בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים