ציסטה אפידרמלית באיבר המין

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/07/2023 | 23:53 | מאת: שחר

היי, שאלה - כבר מספר שנים עם בליטה תת עורית זעירה ( בגודל גרגר אורז) באזור שורש הפין . מידי פעם הבליטה מתנפחת ( לאחר ספורט מאומץ, קיום יחסים ) לאחרונה הבליטה התפחה משמעותית. הלכתי לרופא עור - טוען שזו "ציסטה אפידרמלית באבר המין" ושיש צורך להסירה. שאלתי היא, איזה סוג רופא מומחה מבצע הסרה שכזו (פלסטיקאי/ אורולוג )? האם יש שיטה לא כירורגית להסיר את הנגע ? האם יכולות להיות השלכות על תפקוד איבר המין ? תודה, שחר

כל בכל מקצוע כירורגי עשוי לעשות זאת, ובהחלט גם פלסטיקאי . כמובן שאין חשש ממאירות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית