מתיחת בטן או אלטרנטיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

23/09/2023 | 19:46 | מאת: תמר

שלום פרופ' אולמן, יש לי בטן תחתונה שמאוד מציקה לי. אני מקפידה לבצע תרגילים לחיזוק שרירי הטן על בסיס יומיומי, אך היא תמיד שם. חשבתי לבצע ניתוח למתיחת הבטן, אך אני רואה שזה בעצם תהליך בו מוסר שומן. הבעיה אצלי היא שאני רזה (BMI נמוך מ17) ומאוד ספורטיבית, כך שהבעיה היא לא שומן. מה דעתך? איך ניתן לפתור או להקל על הבעיה? הבטן הזו מאוד מורידה לי את הביטחון העצמי...

מתיחת בטן נועדה בעיקר להסרת עודפי העור וחיזוק שרירי הבטן. שאיבת שומן היא תוספת למי שאכן זקוקה לשילוב זה!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית