כוויה או זה ישאיר צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/02/2024 | 14:51 | מאת: אבי

ביום שישי בערב (היום יום שלישי) אחותי עשתה לי גבות ונגיע עם זה לאף עם שעוות תחבושת קרה ואחר 2 דקות שתפתי במים פושרים ואז התחיל לשרוף לי קצת מרחתי קרם פנים ואז אלוורה ויצאתי בבוקר קמתי וראיתי שהכל אדום עם כמו פצעים קטנים קטנים לא שלפוחיות ומין כתם נראה כמו שיפשוף בצבע חום אדום וקצת מחובפס הלכתי לקנות פנטן פולס ומרחתי עד היום באמת עבר לי הפצעים הקטנים והתחיל לי טיפה קילופים קטנים של העור אבל הכתם עדין נשאר זה אמור לשאיר צלקת ?

קשה לתת תשובה מושכלת מבלי לראות. בכל מקרה כדאי להשתמש במסנני קרינה 50 בכל חשיפה לשמש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית