סקין טאג לתינוקת שנולדה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/05/2023 | 10:40 | מאת: מאיה

שלום רב, בתי נולדה לפני 3 ימים עם סקין טאג בפתח הנרתיק. אני מאוד מודאגת, בעיקר בגלל המיקום. האם מדובר במשהו שהוא אסתטי בלבד או גם רפואי? האם יכול להיות מסוכן? הבנתי שזה משהו שהוא יחסית נפוץ בפנים או באוזן, אבל לא במיקום כזה של פתח הנרתיק. האם ניתן להסיר את זה? אשמח לתשובה. תודה רבה🙏🏻

גם אני מכיר יותר בפנים, אך ככל שאני מבין כמו שבפנים זה חסר משמעות כך גם שם. בוודאי אין מקום לדאגה וגם לא להתערבות בשלב זה. כדאי להיות במעקב רופא הילדים, ובהמשך, אחרי גיל שנה, לפלסטיקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית