כוויה מקרם סלבירול קרם

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

30/05/2023 | 17:35 | מאת: רונה לוי

שלום וברכה, לפני כשנתיים נכוותי בפנים לאחר שהייה ממשוכת של כ 6 שעות בשמש חמה מאוד באילת בחודש אוגוסט. כיוון שפניי היו אדומות ונפוחות מאוד ושהיתי באיזור ללא רופא , מרחתי על הפנים משחת סלבירול קרם שבדיעבד הבנתי שטעיתי ובגדול כיוון שהקרם צבע חלק מעור הפנים שלי ועד היום אני מתהלכת בבושה גדולה עם פנים כמו במעבר חציה... אני ממש מתחננת לדעת האם יש פתרון האם אפשר לעשות משהו כדי להחזיר צבע עור אחיד לפנים? לתשובתכם אודה מאוד מאוד!

קשה לי להאמין שהכתמים הם עקב הסילברול. סביר יותר שאלה תוצאות הכוייה, יחד עם חשיפה לשמש, ואולי גם השפעה הורמונלית. כדאי להתייעץ עם רופא עור/פלסטיקאי באופן אישי, כדי לנסות להתגבר על הבעייה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית