צלקת ניתוחית בגרון מטרכאוסטומיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/02/2024 | 15:36 | מאת: מירו

שלום יש לי צלקת קטנה מעט שקועה מפתח להנשמה מלפני 21 שנה ברמבם בוצע לפני כמה שנים ניתוח תיקון הסרת הצלקת ואחכ חומצה היאלרונית אך המצב לא מחזיק מעמד והשקע חוזר האם יש טיפול למתיחה קלה שמטשטשת את הצלקת או אחר ? תודה

שלום רב, אחר שחיית 21 שנה עם הצלקת, היגע הזמן להשלים איתה ולחיות איתה ולצידה, שכן כל "תקיון" צלקת משאיר צלקת שלעיתים אף מכערת מקודמתה, לפחות בשנתיים הראשונות. חומרי מילוי הגם שאינם מוסיפים צלקת, זמן תפוגתם איננו ארוך.

07/02/2024 | 12:10 | מאת: מירו

אומנם חייתי עם הצלקת אך בבושה ובנסיון כל פעם בהסתרה ודווקא מתיחה קלה מטשטשת אותה בצורה מעולה לכן חשבתי אולי כל השיטות החדשות כמו מתיחה בחוט או אחר יעזור

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית