השתלת עור מאחורי/מצידי בית השחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

14/01/2024 | 09:05 | מאת: שחר

שלום, יש לי סרטן שד, גידול ענק מעל חזה שמאל ובבית השחי. העור של בית השחי מאד מתוח ומתחיל לכאוב בגלל המתיחות. והגידול ממשיך לגדול כל הזמן גל לבית השחי. שאלתי היא האם ניתן להשתיל עור נוסף באזור המתוח מאחורי בית השחי, כדי שהעור יהיה פחות מתוח ולא יכאב? (כריתת הגידול לא אפשרית).

יש דרכים הלקטין את הגדול לשם עזרה, הקרנות לדוגמא, ואני בטוח שמטפליים מכירים זאת. לגבי העור הבריא הוא באופן הדרגתי יכול להמתח (כמו הבטן של אשה בהריון), ולהגיע לעודפים ניכרים ללא הליך ניתוחי. קחי מכך כאבים כדי להוריד את תחושת הלחץ, עד ההתרחבות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית