סיבוך של פילינג פנול והצטלקות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

10/06/2023 | 14:42 | מאת: א.ל

שלום רב, עברתי פילינג פנול אצל מנתח פלסטי לפני כ 4 שנים ונגרם לי נזק בלתי הפיך. עור הפנים הצטלק. מאז חיי פחות או יותר נהרסו. הפנים אדומות והעור עם מרקם צלקתי. פניתי למספר רופאי עור שניסו לעזור לי- אמרו שהעור סקלרוטי והיפופיגמנטרי והצטלק. טופלתי בלייזר C02 מספר טיפולים ללא שיפור כלל. איכות החיים שלי נהרסה לגמרי ואני בחור צעיר. רציתי לדעת מהן האפשרויות לתיקון? האם ניתן לתקן באמצעות שתל עור לצלקות ישנות? הצלקת היא בכל הפנים בכל מקום שהמנתח הפלסטי שם את תמיסת אין לי מילים לתאר את עוגמת הנפש והנזק הנפשי וההשלכות החברתיות שאני חי איתם מאז הפרוצדורה. אשמח מאוד לעזרה שלך ולהמלצה שלך. בברכה, א.

שלום רב, לצערי, לא איש בשורה אני, כמובן ב מגבלה שאינני רואה אותך אישית, אבל ברמה גבוהה של וודאות, 4שנים אחרי, זהו המצב שאיתו תצטרך לחיות, לא בייתי ממשיך לחפש, שחלילה לא תחזיק עוד יותר.

10/06/2023 | 22:39 | מאת: א.ל

תודה על התשובה. די מעציב לשמוע שחיי נהרסו ואין דרך לתקן את זה. אני לא חושב שיש יותר נזק ממה שנגרם לי. בכל אופן תודה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית