האם לדעתך אני צריכה לעשות כריתה של הנגע?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

11/02/2024 | 15:29 | מאת: אנונימי

שלום, אני בת 62, ברקע תת פעילות של בלוטת התריס. עברתי לפני חצי שנה כריתה של נגע בזרוע שמאל עקב melanoma. לפני 8 חודשים עברתי כריתת רחם עקב ממצא טרום סרטני. בשפה התחתונה קיים נגע מזה 3 חודשים, הייתי אצל רופאת עור, זה האבחון שלה: בשפה התחתונה נגע היפרפיגמנטרי בצורה אובלית, בצבע חום לא אחיד עם גבולות סדירים, בקוטר של עד 0.4 ס״מ. הרופאת עור חושבת שצריך לכרות את הנגע, האם לדעתך צריך לכרות את הנגע?

כן. למי שיש ברקע שלו אן משפחתו מלנומה צריך להתייחס לכל נגע חדש, לא סדיר, עם שנוי כלשהו וכו'. ברצינות, ולהרחיק...

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית