כוויה מטיפת שמן שנשפרץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

04/01/2024 | 12:05 | מאת: ענת

שלום בזמן שטיגנתי ככה באופן פתאומי שנשפרץ לי טיפת שמן מתחת לעין ימין מיד שטפתי במים קרים מרחתי ג'ל אולוורה האיזור נהיה אדום לגמרי אחרי שעה הלכתי לבית מרקחת קניתי קרם סילברול מרחתי כמה פעמים ביום האיזור עדיין אדום עם שלפוחית קטנה שבקושי רואים האם יש סיכוי שהאודם יחלוף והעור יחזור כמו שהיה? כמה זמן לוקח עד שסילברול מתחיל להשפיע? יש עוד משחה שיותר יעילה מסילברול? אשמח אם אזכה למענה

אין צורך בטפול כלל. האודם יכול להשאר ולאט להספג במשך מספר שבועות. מסנן קרינה 50 בחשיפה לשמש, ותו לא.

07/01/2024 | 10:24 | מאת: ענת

תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית