פציעות קלות אצל פעוטות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/01/2024 | 20:48 | מאת: דנה

שלום וברכה, בני בן השנתיים נשרט מתחת לעינו מנפילה קלה. המכה הייתה למרבית המזל קלה, אך השריטה היתה יחסית מכובדת וירד דם. תא הצריכה תפרים חלילה, והדימום פסק מהר. השריטה באזור העפעף התחתון, שם העור עדין מאד. השריטה הפכה מהק מרד לגלד שלצערי לאחר יומיים הוא שפשף את עיניו במקלחת, מה שגרם לקילוף חלק מהגלד. האם קילוף הגלד הוא זה שמכריע אם תיווצר צלקת באזור? אודה למענה, תודה רבה מראש

לאן נראה לי שנגרם נזק כלשהו בגין הגרוד. בכל מקרה, האזור הזה נרפא בדר"כ יפה וכמעט לא משאיר צלקת. יש להאזר בסבלנות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית