עילה לתביעה רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

30/08/2023 | 23:30 | מאת: רונה

שלום, עברתי ניתוח להוצאת שתלים (מתחת לשריר) לפני מספר שנים. אממה, עברתי הגדלת חזה שוב. ומסתבר שהמנתח הקודם לא תפר את השריר בחזרה, הקופסיות נשארו שם והשריר נשאר חתוך ולא תפור. מה גם שהצלקות בקפל התת שדי היו באורך 7.5 ס״מ. האם זוהי עילה לתביעה? לדעתי אפשר לצפות מכירורג פלסטי לתוצאה אסתטית אך בו זמנית לשמור על הבריאות. אשמח לתגובתך, תודה.

לא תופרים בהגדלת חזה את השרירים בעת ההכנסה של המתשלים וגם לא בהוצאתם. אין משמעות להוצאת הקפסולה באופן רוטיני, רק אם יש הוכחה לגדול ממאיר בתוכה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית