הזרקת חומצה אחרי סיליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/11/2023 | 19:18 | מאת: דנה

כמה זמן אחרי הזרקת סיליקון בשפתיים ניתן לשפר עם חומצה הילראונית

שלום, הזרקת סיליקון מותרת ללא סיבה מוצדקת בישראל. מאז 1991 ה FDA האמריקאי אסר הזרקת סיליקון. ולו משום ש סיליקון הוא חומר קבוע מעורר תגובה של הגוף האנושי. כל הזרקת חומצה היאלורונית מותרת עם אישור של משרד הבריאות הישראלי. בהזרקות סמוכות לסיליקון תמיד יכולים לעורר תגובה לא רצויה. לאחר שכל זה נאמר, אפשר לסכם ב אפשר להזריק חומצה היאלורונית בסמוך להזרקה קודמת של סיליקון ע״י רופא מנוסה מאוד בלבד . אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים