הזרקת סקולפטרה ……..

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/08/2023 | 00:27 | מאת: ס

היי , רציתי לשאול לגבי ההזרקה הזאת הבנתי שהיא לא מיועדת להענקת נפח אלא רק לייצור קולגן אני בת 27, יש לי צלקות פוסט אקנה ופגיעה בקולוגן ובנפח (של הלחיים)הרופא המליץ כטיפול ראשוני להזריק סקולפטרה ..כדאי? פשוט מפחדת כי אני יחסית צעירה ורשום באינטרנט שזה מיועד לגילאי 35+

שלום רב, ישנם חומרי מילוי רבים המיועדים ליצירת קולגן חדש. חסרים פרטים רבים כדי לענות לשאלה איזה שילוב יהיה מתאים לך יותר. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים