הזרקות חומצה היאלורונית לפין

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/09/2023 | 20:26 | מאת: מתעניין

שלום ד"ר ממלידר הנני בחור מושתל כליה שמעוניין להזריק חומצה היאלירונית באזור איבר המין, מאחר שהמחלה של אי ספיקת הכליות הייתה בגיל ילדות והיא פגעה לי בהתפתחות כולל באיבר האם הינך יכול לומר לי מה ההשלכות של הזרקות לפין באם אני לוקח תרופות קבועות אשר מדכאים את מערכת החיסונית בגוף?

שלום רב, חסרים הרבה פרטים בתאור שלך. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

14/09/2023 | 14:03 | מאת: אני

ניסיתי ליצור קשר כמה פעמים אך ללא מענה, מהן שעות הפעילות שלך על מנת שנוכל לשוחח?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים