שאלה על רטאויט ועל בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

31/07/2023 | 15:14 | מאת: ש

שלום, 1. האם מישהי עם עור רגיש יחסית, שמתחילה אולי טיפול ברטאויט , עלולה להינזק בשחייה בבריכה שיש בה כלור (שכן הרטאויט גם גורם לרגישות לעור).... 2. האם יש דרך לעשות בוטוקס בלי להסתכן בצניחת עפעפיים וגבות וכו'?

שלום רב, ל טיפול עם רטינול או נגזרות ויטמין A ישנן השלכות ברמת הבריאות הכללית. ממליץ לפנות לרופא שרשם את את התכשיר שנחשב לתרופה לכל דבר ולהתייעץ איתן. לגבי שימוש ברעלן בוטוליניום התשובה היא בהחלט. האילוץ הנדרש הוא נסיון מצד הרופא המטפל שבחרת על מנת להקטין סיכונים ולהגדיל סיכויים. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים