האם אפשר לחלק מזרק רבנס לחצי מזרק?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/04/2023 | 21:05 | מאת: מירבל

ביצעתי הזרקה של חצי מזרק רבנס בקליניקה אצל רופאה בעלת שם טוב והבנתי שמזרק שלם רבנס מגיע 1.2 והמזרק שהזריקו לי היה ממזרק אפור קטן שכן ניראה שייך למזרק הקלאסי של רבנס אבל היה בו כמות של 0.6 חומר כמובן שגם שילמתי עבור חצי אבל הגיוני שאפשר לחלק רבנס למנות של חצאים ולתמחר אותם ככה האם זה חוקי?

שלום רב, חסרים פרטים חשובים כמו האם פתחו עבורך מזרק חדש? איך נשמרה שארית החומר? כמה זמן? וכו.. כדאי לשאול את הרופא המטפל את השאלות האלו. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

04/09/2023 | 18:36 | מאת: מירבל

הי אכן ראיתי שהרופאה פתחה מזרק חדש לפני ההזרקה שבוצעה בשפתיים של רבנס האם זה הגיוני שניתן לחלק אותו?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים