אלרגיה אפשרית למילויים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/05/2023 | 16:24 | מאת: קרן

לפני כארבע שנים התחלתי לעשות מילויים עם חומצה היאלרונית, פעם בשנה בערך. הפעמיים הראשונות היו מעולות ויצאו טוב והפעם השלישית היתה כשבועיים אחרי חיסון covid וסבלתי מאלרגיה למילויים שהופיעה לאחר 3 חודשים בדיוק באיזורים של המילויים (נפיחות גדולה בפנים וטיפול בעזרת סטרואידים). אני מעוניינת לעשות מילויים עוד פעם (עברו יותר משנה וחצי מהפעם האחרונה). האם יש סיכון שהאלרגיה תחזור? איך אני יכולה לברר? המון תודה!

שלום רב, חסרים פרטים רבים בתאור שהעלית. קיים סיכון לתופעות דומות לאלו שעברת בכל הזרקה. כדאי להיפגש ליעוץ במרפאה ולהכין לפגישה רשימת שאלות והיסטוריה מפורטת בהרבה של הטיפולים, החומרים, הזמנים, התופעות שהצריכו המשך התערבות, הטיפולים שהועילו וכו׳ בפירוט רב מאוד. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים