קרם אנטי אייגינג באיזה גיל

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/05/2023 | 08:26 | מאת: לורן37

שלום , יש לי שאלה שאשמח לדעת את תשובתה אחת ולתמיד. לגבי קרם פנים לאישה בגיל 37 עם עור פנים מעורב/שמן: עברתי להשתמש לאחרונה בקרמים הנקראים "אנטי אייגינג" כי אני חושבת שבגילי זה כבר חשוב יותר לעורי, אין לי עוד קמטים אך עורי לא חלק אלא מחוספס/מעורב/שקוף- קצת כתמי שמש וקומודונים. זקוקה לטיפולי פנים כל כמה חודשים. יצא לי לשמוע כמה פעמים שדווקא השימוש בקרם אנטי אייגינג בגילי פחות טוב כי בגילאי 60+ הם כבר לא יעבדו עלי (על העור. קמטים וכו,). האם זה נכון? האם עלי לעבור לקרמים קלילים יותר ולא אנטי אייגינג שהם פחות נחשבים? תודה רבה

שלום רב, לא מכיר עמידות או סבילות שמתפתחת בשימוש בקרמים קוסמטיים. כן מכיר מקרמים רפואיים,שמשמשים כתרופה לכל דבר, הנחיה להפסקה מידי פעם בשימוש ולגיוון. חסרים פרטים רבים מאוד בפניה שלך על מנת לתת המלצה אישית על משלב הטיפולים (לרבות קרמים) המתאימים לך. בכל מקרה, אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים