דיקור סיני לאחר מילוי בפנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/04/2023 | 23:26 | מאת: P

היי אני מתעניינת לעשות אצל רופא סיני טיפול של דיקור קוסמטי. אני כחצי שנה לאחר מילוי של חומצה הילארונית בפנים- האם לדיקור יהיה השפעה על תוצאות ההזרקה?

שלום רב, לא מכיר מחקרים מספיק טובים בנושא. מנסיוני, אין מניעה לדיקור סיני אחרי הזרקת חומצה היאלורונית ועם זאת ישנם טיפולים הרבה יותר יעילים ומגובים במחקרים רפואיים כמו ״טיפול ערפד״ או מיקרונידלינג ע״י רופא לעומק של 3 ממ. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים