בוטוקס במצח תוצאותתת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

09/09/2023 | 18:32 | מאת: בר

שלום, עברתי טיפול של הזרקת בוטוקס במצח בהפרש של שבועיים כי ההזרקה הראשונה לא הביאה לתוצאה רצויה. הבעיה שלאחר ההזרקה השנייה נראה שיש חוסר סימטריה בין הגבות. יש גבה אחת שאני מצליחה להרים מעט והגבה השנייה לא מצליחה להרים בכלל וזה מפריע לי… ההזרקה האחרונה הייתה בחמישי האחרון. מתי להערכתך התנועה של הגבות למעלה תחזור להיות רגילה?? נראה לי שפשוט הרופא הזריק קצת יותר מידי בצד אחד…. תודה על התשובה!

שלום רב, בד״כ ניתן לתקן אסימטריה כזו עם הזרקת בוטוקס נוספת. ממליץ לפנות לרופא המטפל לתיקון. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

29/09/2023 | 17:30 | מאת: מירב

כשהולכים לרופא סנדלר ומשלמים בזול תמיד יש טענות !!!! אני מטופלת כבר 20 שנה אצל המלך של ההזרקות ובחיים לא היו לי בעיות או תלונות נשמע לא מיקצועי

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים