הזרקה של חומצה פולילקטית מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

20/01/2024 | 13:01 | מאת: לילי

שלום רב רופאת אסתטיקה הזריקה לי חומר שלדבריה נקרא אוליביה לטשטוש קמטים מתחת לעיניים החומר הוא מחומצה פולילקטית שמעודד יצור קולגן .עין שמאל נראית יותר קטנה ועייפה .העור מעל העין (לא העפעף)נראה מוטה יותר כלפי מטה .לא יודעת אם זו בצקת אבל נראה ומרגיש מאוד לא טוב .העין מאוד עייפה .עבר כמעט חודש מההזרקה .מה ניתן לעשות ?אודה לתשובתך .

שלום רב, בד״כ ממליץ לפנות עם סיבוכים לרופאה המטפלת שבחרת על מנת שתפתור איתך את הסיבוכים מתוך הנחה שיש ביניכן יחסים תקינים והרופאה מעוניינת לקחת אחריות ולעזור. בכל מקרה, הבעיה הייחודית בחומר שהוזרק לך שאין לו ממיס ספציפי במידה והוזרק יתר על המידה. וכמובן שזהו חומר זמני אך משך השפעתו עלולה להיות ממושכת מאוד. אפשר להיפגש במרפאה ליעוץ ואז אפשר יהיה להתרשם יותר מהמראה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים