חרדה מבוטוקס משינוי המראה הטבעי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

02/08/2023 | 08:52 | מאת: ש.

שלום, אני בת 35, אני שוקלת לעשות בוטוקס ומאד רוצה להעלים ולמנוע קמטים, התחילו לי קמטוטים, חרדה בין היתר מהעניין של שינוי מראה הפנים , כי הבנתי שהרבה פעמים הזרקות בוטוקס משנות עם הזמן את מראה הפנים הטבעי (מעבר להעלמת קמטים), ויש לי פנים ממש עדינות ואנשים חושבים שאני דוגמנית, ככה שממש זה יכול לגרום לי יגון אם יהיה שינוי לרעה במראה הפנים, האם בדרך כלל לאור נסיונך, בוטוקס משנה את תווי הפנים או רק מעלים קמטים?

שלום רב, בוטוליניום משמש לצרכים ומצבים רבים בתחום הרפואה הכללית. גם בתחום האסתטיקה לשימוש ברעלן תוצאות מוכחות ומבוססות עובדות לאורך שנים רבות. שימוש ברעלן בוטוליניום בידי רופא מנוסה בטוח מאוד ועם זאת ההחלטה למנוע קמטים ולטשטש קמטוטים היא החלטה אישית שעליך לקבל בעצמך. אשמח להיפגש במרפאה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים