מילוי שפתיים בחומצה אילורונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/06/2023 | 18:50 | מאת: דניאל

לפני כחודשיים עשיתי מילוי חומצה בשפתיים. כמובן היו כאבים במשך כמה ימים גם נפיחות .ויש לי עדיין גושים בשפתיים שלפעמים קצת יותר בולט וליפעמים יותר כמובן שזה גם מציק בשפתיים .מה אני אמורה לעשות . מקווה שלא הזריקו לי משהו אחר. האם זה יעבור מעצמו כאשר הזמן של החוצה תעלם . אשמח לתשובה תודה

שלום רב, גם אני מקווה שזו חומצה היאלורונית. בכל מקרה ממליץ לחזור לרופא שהזריק ולספר הכל. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים