חומצה הילארונית מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/10/2023 | 16:10 | מאת: פרי

עשיתי מילוי מתחת לעיניים לפני כ8 חודשים. התוצאה היתה מצוינת. בחודש האחרון ובהדרגה נהיה לי בליטה מתחת לשקע של העין, בצורת נקניק בדיוק מתחת לשקע. זה נראה כאילו החומר שהוזרק לשקע ירד מעט למטה. חזרתי לדוקטור לשקול המסה. הוא אמר שאפשר להמיס אבל חבל ושזה בליטה לא גדולה ועם עיסוי זה יסתדר. הוא לא ידע להגיד בוודאות אם זה החומר או בצקת. לאחר שבועיים שאני מעסה את הנקודה בהחלט השתפר אך עדיין קיימת בליטה שלאחר עיסוי נעלמת אבל אחרי כמה דקות חוזרת שוב. השאלה שלי אם אמשיך עם העיסוי וכעבור זמן זה יעבור או שאם עד עכשיו נשאר משהו זה כבר מצב שרק המסה תעזור?

שלום רב, חסרים פרטים על מנת לענות ובכלל כדאי להיפגש במרפאה כשהמצב כמתואר ליעוץ פרונטלי. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים