הפרעות קצב לב לאחר בוטוקס 🙏🙏

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

02/06/2023 | 01:24 | מאת: שקד

נשים בקבוצות פייסבוק של הפרעות קצב בחו"ל (לא בישראל) מעידות מתלוננות שבוטוקס העיר להם פעימות מוקדמות והפרעות בקצב הלב ושלפני הזרקות לא היה להן... מה הקשר בין בוטוקס להפרעות קצב לפי ניסיונך ? הגיוני? או שזה אולי קשור שהן נוטלות תרופות להפרעות קצב בשילוב הזרקות לקמטים ובגלל זה התעורר אצלן ההפרעות קצב אחרי הבוטוקס ?

שלום רב, בהחלט לא נמצא קשר בין הפרעות קצב לבביות וטיפול עם רעלן בוטוליניום באזור מרוחק כמו הפנים. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים