מילוי שקעים מתחת לעיניים חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/05/2023 | 19:54 | מאת: מיקי

שלום לך עשיתי לפני חמישה ימים מילוי שקעים עם חומצה היאלורונית, נוצרו בצקות ונפיחות מתחת לעין,לא היו שטפי דם. מה הטווח שהבצקות צריכות להעלם? בעין אחת אגב יש יותר מהעין השניה אני משתדל לעשות עיסויים סביב העין. שאלה נוספת ברשותך אני צריך לחזור לרופא לביקורת ונשאר חצי מזרק של חומצה, האם כדאי להשתמש בו למרות הבצקות ,או עדיף שלא? תודה

שלום רב, מתאורך את מספרת על תופעות לוואי מספר ימים אחרי הזרקה. כדאי להגיע בכל מקרה לביקורת אצל הרופא המזריק אחרי עשרה ימים, שבועיים. בד״כ עד הביקורת תחלופנה תופעות הלוואי ובכל מקרה ממליץ להגיע לביקורת כאמור. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

17/05/2023 | 21:17 | מאת: שקעי עיניים

שאלה נוספת הרם במידה ולא רואים שינוי לאחר הטיפול גם אחרי שבועיים שלוש. האם אני יכול לדרוש החזר כספי על כך שהטיפול לא הצליח? אפילו החזר חלקי. תודה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים