רטאויט ג'ל לקמטים???

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

31/07/2023 | 21:25 | מאת: ש.

שלום, אני בת 35 ביקשתי מרופא עור מרשם לרטינול להתחלתה של קמטוטים (רופא עור אחר גם אמר שיש לי קצת קומודוניפ (משהו שרואים בעיקר עם זכוכית מגדלת לא משהו בולט), רופא העור רשם לי רטאויט ג'ל , קראתי שהג'ל פחות מתאים לקמטים אלא יותר לאקנה כי מייבש, ואין לי אקנה.... והעור שלי גם ככה קצת יבש לפעמים. האם הוא יכול גם לעזור לקמטים?

שלום רב, כאמור, התרופה שהזכרת נרשמה ע״י רופאים מסויימים. יש לפנות אליהם בשאלות על תופעות הלוואי והשימוש המושכל. לחילופין אפשר להתייעץ עם רוקח מנוסה. לחילופין, נקבל אותך ליעוץ במרפאתנו. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים