נגישות
נגישות

פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

זה לא סוד שבימינו כבר לא צריכים להתפשר ולחיות עם המראה הקיים - במיוחד אם אנו לא מרוצים ממנו. הרפואה האסתטית החדשנית מאפשרת לכל אחד ואחת מאיתנו, ליהנות ממגוון טיפולים אסתטיים שונים, ביניהם הצערת עור הפנים, חיטוב והצרה של היקפי הגוף - וכל זאת ללא ניתוחים או התערבות כירורגית. הודות לפלאי הרפואה האסתטית, האמירה "הגיל עושה את שלו" כבר אינה מדויקת בהתחשב במגוון כל כך רחב של פרוצדורות חדשניות המותאמות לכל גיל ולצרכיו השונים. במציאות של ימינו כל הסתייגות של אדם ממראהו ניתנת לפתרון. את הקמטים והקמטוטים העקשנים ניתן למתוח ולהחליק על ידי חומרי-מילוי, את הפיגמנטציה וסימני הגיל ניתן לטשטש ולשפר משמעותית. א-סימטריה, בין אם מולדת ובין אם תוצר של טיפול אסתטי לקוי, ניתנת לטיפול באמצעות פרוצדורות המתקנות דפורמציות. פורום זה נועד לתת מענה ראשוני בנוגע להצערת עור הפנים. הפורום אינו מהווה תחליף להתייעצות עם רופא. כמו כן, הפורום אינו במה להמלצות או הכפשות על רופא זה או אחר. אנו מאחלים לגולשים שהייה נעימה בפורום. למעבר לפורום לחצו כאן.
165 הודעות
142 תשובות מומחה

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

10/05/2019 | 09:19 | מאת: דנה

שלום רב. הזרקת בוטוקס לשרירי הפלסטימה שבולטים בחלק העליון ,מסוכנת יותר מהזרקת בוטוקס בפנים? שאלה נוספת, מכשיר newa מכשיר ביתי הפועל בגלי רדיו עשוי לשפר את מרקם העור והמיצוק?

לקריאה נוספת והעמקה

היא לא מסוכנת במידה ונעשית בעומק הנכון וכמות הנכונה. כמו כן אין להגזים בהזרקה במרכז הצוואר. הסכנה העיקרית היא שיתוק מיתרי הקול אבל הסיכוי בידיים מאומנות כמעט אפסי. אני לא מאמין במכשירים ביתיים אבל רוב הסיכויים שלא יגרם לך נזק. יתכן אפילו תוצאות מסוימות אבל לא משהו שיחזיק לאורך זמן בלי תחזוקה יומית.

12/05/2019 | 02:57 | מאת: דנה

והיה וקורה חלילה שיתוק מיתרי הקול בעקבות ההזרקה האם מדובר בתופעה זמנית? והאם המשמעות שזמן מסוים לא ניתן לדבר כלל?

במידה ומזריקים כמות דגולה מידי של בוטוליניום עלולים לגרום לשיתוק 2 מיתרי הקול זה סיבוך משמעותי ומאוד מאוד נדיר אשר דורש הנשמה ממשוכת. מיתר בודד גורם לצרידות חולפת. לציין שלא מקובל להזריק באזור מיתרי הכל

שלום רב. בת 49. מעוניינת במיצוק והרמה קלה של הפנים בעיקר בקו הלסת עקב שרירי פלסטימה בולטים. האם בעזרת מכשיר ה doublo יהיה שיפור בקו הלסת? כמו כן האם מכשיר זה משפר את מצב העפעפיים? תודה על תשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה

היי דנה המליצו לך להזריק בוטוליניום לשריריהלסת? נראה לי שמכיר הus ידגיש אותם יותר. אני רואה תוצאות נהדרות בהרמת עפעפיים על ידי מכשיר הulthera . הדיאבלו זה חיקוי אז אני מניח שיהיו גם תוצאות . גםבקו לסת י שינו אבל זהמאודתלוי בכמות העור העודף

17/03/2019 | 07:42 | מאת: חוטים אשמח לתשובה

האם יש מצב שחוטים יעשו הפקט הפוך במקום להרים להוריד את הפנים? אני עשיתי חוטים עברו עשרה ימים וההםקט נפילה הפנים נפולות שלא נדבר שהיוו יצא מתוך הפה

לקריאה נוספת והעמקה

האפקט המשמעותי בהזרקת חוטים הוא בחודשים הראשונים.כדאי לפנות לרופא ולהסתכל על התמונות שלפני

07/03/2019 | 14:01 | מאת: מזל

שלום הוזרק לי באיזור הסנטר חומר גובידרם אבל התוצאה הסופית לא היתה כמו שאני רוצה לצערי , ושוב הוספתי חומר מילוי אחר לתיקון אבל גם לא מצא חן בעיניי ואני ממש מאוכזבת ,,שאלתי אפשר להסיר את חומרי המילוי שהזרקתי ?? בלי ניתוח ? אני מקווה שאמצא את הפתרון ותשובה

אפשר להמיס חומצה.יתכן ואת זקוקה לכמות רבה יותר. יש אופציה לשתל בסנטר אשר נותן תוצאות טובות לכל החיים אבל נעשה בחדר ניתוח

בהמשך לשתובך -זה היה מכשיר hifo , ברור לעין שיש הרעה, לפי תמונות לפני ואחרי, לא מצליחה לצרף תמונה, אני לא יודעת מה לעשות עם ההרעה. מאוד מודאגת. הטכנאית אומרת שהיא לא רואה הרעה, אבל צריך להיות עיוור כדי לא לראות.האם אתה יודע מניסיונך שגם אם יש הרעה,ב בסוף אולי זה רק שלב ביניים וזה ישתפר בוודאות?

06/03/2019 | 17:52 | מאת: hifo-תודה

בהמשך לתשובתך , אני כבר חודשים אחרי טיפול hifo ,אכן הבצקת ירדה אך אני רואה הרעה באיזור הצוואר, ריפיון שלא היה שם קודם , כשהגעתי לטיפול , ואין בכלל שינוי או שיפור בקו הלסת ,כמו שאמרתי הצוואר והפנים היו במצב סביר, אבל רציתי למצק ולשפר קצת. אני רוצה לדעת האם המכשיר יכול גם לגרום נזק והרעה במיצוק ומתיחות העור? כי זה מה שקורה לצוואר שלי, ואני תוהה אם זה יעבור וזה חלק מתהליך פנימי ובסוף זה יסתדר או שיש מקרים נדירים של נזק. לפני שאני פונה למרפאה ,אני רוצה לדעת האם יש לך את המידע על מקרים של הרעה בסוג הטיפול הזה. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

hifu זאת שיטה למיצוק והידוק העור על ידי us ממוקד . יש מספר מכשירים שעובדים בשיטה הזאת. המכשיר היחיד שיש לו fda ונעשו עליו מחקרים. יש בשוק עוד מספר רב של מכשירים שתלויים ברופא או טכנאי המבצע. צריך.לבדוק תמונות.לפני ואחרי בכדי לראןת את השינוי. כמו כן תוצאות אופטימליות אחרי האולטרה הם אחרי 3 חודשים לא יודע לגבי שאר המכשירים.תפני לרופא תבקשי תמונות לפני ואני בטוח שהוא ידע לענות

זה היה מכשיר hifo ,ברור לעין שיש הרעה, לפי תמונות לפני ואחרי, לא מצליחה לצרף תמונה, אני לא יודעת מה לעשות עם ההרעה. מאוד מודאגת. הטכנאית אומרת שהיא לא רואה הרעה, אבל צריך להיות עיוור כדי לא לראות.האם אתה יודע מניסיונך שגם אם יש הרעה,ב בסוף אולי זה רק שלב ביניים וזה ישתפר בוודאות?

06/03/2019 | 17:39 | מאת: שקע

לפני כשחודשיים הוזרק לי רסטילן למילוי שקעים מתחת לעיניים, בעין אחת נוצרה פגיעה בכלי דם, כתוצאה מכך השחרה, האם זה נמק? או נזק בלתי הפיך? הרופאה טוענת שזה גם היה קודם, וזה לא נמק ,בעיני אי אפשר לסמוך עליה.והיא לא ממש מנסה לעזור, אודה לתשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה

נמק זה מאורע מאוד טראומטי ומשמעותי מלווה בכאבים עזים. נדיר שיש באזור הזה כח אין כלי דם עורקיים גדולים.קרוב לוודאי שיש לך שטף דם שבאזור העדין הזה יכול לקחת אפילו חודשים עש שנספג.

שלום, האם יש מניעה לטפל בפנים במכשיר ביתי הפועל בגלי רדיו לאחר טיפול בזריקת בוטוקס וחומצה היאלורונית, האם הטיפול בגלי רדיו מנטרלים את האפקטיביות של הזריקות?

לקריאה נוספת והעמקה

אין מניעה לטפל שבועיים לאחר הטיפול בבוטוליניום. לא ידוע על השפעה של הגלי רדיו על העצבים.

25/02/2019 | 23:06 | מאת: ליה

שלום וברכה, לפני עשרה ימים עשיתי חוטים מעל הגבות (במטרה להרים קצת את העפעף ולמתוח את הגבות) והזרקתי חומצה הלרונית ללחיים. מאותו היום יש לי תחושה מוזרה בעין ימין, תחושת חוסר נוחות, מה גם שנראה לי שהעפעף נפל יותר ממה שהוא היה. אציין שאני בת 32. לשאלתי, האם חוטים יכולים בעצם לגרום לכל התחושות האלו? או להפיל את העפעף שזוהי בעצם הפעולה ההפוכה? בנוסף אציין שלאחר שבוע הלכתי אליו שוב לביקורת בטענה שאני לא רואה שום הבדל והוא הזריק לי בוטוקס במקום של החוטים. אשמח לתשובה ומה עליי לעשות. תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה

בדרך כלל התחושה עוברת תוך מספר ימים. יתכן והתחושה נגרמה בגלל לחץ ובצקת מקומית שאמורה לחלוף .נדיר שיש סיבוכים משמעותיים לאחר חוטים. תשמרי על קשר עם הרופא ותעדכני אותו.

21/02/2019 | 18:15 | מאת: ניקול

שלום. אני בת 41, חודש וחצי לאחר מתיחת פנים באמצעות חוטים ועדין עם אותם צלקות שנוצרו במקום שבו הוזרקו החוטים רק בצד אחד של הפנים ובצד השני הם נעלמו. בבדיקת ביקורת אצל הרופא הוא טען שהסימנים ייעלמו לאחר מספר חודשים. אני חושבת שנעשה לי נזק והרופא מנסה להסתיר זאת, הרי זה לא הגיוני שאני אסתובב עם סימנים שנראים כמו צלקת משך חודשים. מה עושים??!!

לקריאה נוספת והעמקה

ראשית זה לא מתיחת פנים בשום פנים ואופן. זה הידוק ומתיחה קלה של העור. החדרת חוטים היא פרוצדורה לרופאים מיומנים ובעלי ניסיון שגם אמוקים לדעת איך לטפל בתוצאות פחות מושלמות. כל זמן שאין זיהום או פגיעה עיצבית אז זה לא סיבוך אלה תופעת לוואי. יש מספר אפשרויות לטיפול אבל יש סיכוי רב שזה יפגע בתוצאות הפעולה. צריך לפנות לרופא ולהסביר לו את תלונותיך שוב. כל אפשרות אחרת אצל רופא אחר תעלה לך כסף רב.

13/02/2019 | 22:15 | מאת: דנה

שלום לפני מספר ימים הרופא הזריק לי בוטוקס באזור המצח ובצדי העיניים ומעל לגבות. היום הבחנתי בצניחה של העפעפיים. שאלתי היא האם מצב זה ניתן לתיקון או שזה חולף מעצמו? האם אני צריכה לדאוג ?!! תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

היי דנה זאת אחת מתופעות הלוואי הנפוצות. זה מסתדר מעצמו. אין ממש מה לעשות. צריך לעדכן את הרופא בכדי שישנה להבא את מיקום ההזרקה.

05/02/2019 | 20:31 | מאת: דימה

שלום רב, עברתי לפני שבוע וחצי ניתוח למתיחת פנים באמצעות חוטים. השקעים שנוצרו במקום הכנסת החוטים עדיין נראים אותו דבר! והכיווצים בלחיים שנוצרו לאחר מתיחת החוטים עדיין נראים אותו דבר.האם זה דבר טבעי?? האם ישנם מקרים שהתופעות האלו לא נעלמות לאחר שבועיים כהבטחת הרופאים??

לקריאה נוספת והעמקה

ראשית עברת הזרקת חוטים. זה ממש לא ניתוח למתיחת פנים. יתכן ומקום חדירת החוטים וסימני המתיחה יבלטו יִתר מ14 יום .זה מאוד תלוי בעובי הרקמה התת עורית ומידת המתיחה. ממליץ שתחזרי לרופא המזריק , לפעמים ניתן לטפל מקומית ולעדן את האזורים הנ"ל

08/01/2019 | 00:04 | מאת: hifo- תודה

היום עברתי טיפול hifo באיזור קו הלסת והצוואר- חשוב לומר שמאוד התלבטתי לפני הטיפול מאחר ויש לי נפילה ממש קטנה בקו הלסת.ועכשיו כמה כמה שעות אחרי הטיפול והתוצאה הולכת ונראית מעוותת מרגע לרגע ,קו הלסת בשני צידי הפנים מהסנטר ממש התעבה, וכל החלק התחתון של הפנים קיבל פני בולדוג וצורה מרובעת. , השאלה שלי, האם זו תופעה מוכרת והיא תעבור?ואם כן תוך כמה זמן? ולמה הטיפול הזיק כך לעור הפנים ורק יצר עיוות גדול יותר?

לקריאה נוספת והעמקה

היי . טכנולוגיות הUS הממוקד פועלת על שכבה מסוימת כאשר בשלב ההתחלתי ישנה בצקת מקומית ואודם וככל שהזמן חולף מופיע אפקט המיצוק של העור. תוצאות ניתן לראות לאחר חודש כאשר תוצאה מיטבית היא לאחר 3 חודשים. בימים הראשונים ניתן לראות רק את סימני מתמר הUS החיצוני והבצקת המקומית. בכל מקרה בכל מצב של ספק יש לפנות לרופא המבצע.

06/03/2019 | 16:29 | מאת: hifo- תודה

בהמשך לתשובתך , אני כבר חודשים אחרי הטיפול ,אכן הבצקת ירדה אך אני רואה הרעה באיזור הצוואר, ריפיון שלא היה שם קודם , כשהגעתי לטיפול , ואין בכלל שינוי או שיפור בקו הלסת ,כמו שאמרתי הצוואר והפנים היו במצב סביר, אבל רציתי למצק ולשפר קצת. אני רוצה לדעת האם המכשיר יכול גם לגרום נזק והרעה במיצוק ומתיחות העור? כי זה מה שקורה לצוואר שלי, ואני תוהה אם זה יעבור וזה חלק מתהליך פנימי ובסוף זה יסתדר או שיש מקרים נדירים של נזק. לפני שאני פונה למרפאה ,אני רוצה לדעת האם יש לך את המידע על מקרים של הרעה בסוג הטיפול הזה. תודה

02/12/2018 | 12:15 | מאת: דבורי

שלום רב יש ליקמטי מניפה מה הטיפול שנותן הכי יפה תוצאה טיבעית ,סקין בוסטר או בוטוקס בצידי העין כלפי הלחי ? מעוניינת לדעת לפני שאני עושה טיפול תודה לתשובתך

לקריאה נוספת והעמקה

הכי טוב שתפני לרופא שיחליט בהתחשב ברתונך,בגילך, תופעות לוואי אפשריות ובמצב העור שלך. במילא את לא יכולה להכריח רופא שיבצע משהו שלא מתאים לו ולך. ניתן לשלב את 2 הטיפולים בכל מקרה. בוטוליניום בצידי העיניים נותן תוצאות טובות וטבעיות

28/11/2018 | 19:19 | מאת: ציפורה

יש לי קמטים שיורדים על הלחיים ובצידי העיניים קמטי מניפה האם בוטקוס על הלחי 3 נקודות זה יעזור לא יעשה מראה של לחיים גדולות ? או שעדיף חומצה הילארונית מה דעתך בנושא

לקריאה נוספת והעמקה

זה שני דברים שונים. 3 נקודות עושים בצד החיצוני של ארובת העין לשיפור הקמטוטים שבצד בעין.. שאר הקמטים אפשר לנסות למלא עם חומצה.

26/11/2018 | 11:04 | מאת: ציפי

שלום רב האם ספורט לפנים מרים את הפנים ומונע קמטים או שההיפך זה עושה יותר קמטים בגלל התרגילים מה לדעתך ?ואם כדאי לעשןת

לקריאה נוספת והעמקה

כאשר אנחנו מזריקים בוטוליניום המטרה זה להחליש ולדקק את השריר אשר מבליט את הקמטוטים. כל אימון של שריר מגדיל ומחזק אותו ולכן לדעתי אמור להעמיק את הקמט. אני מתקשה להבין את ההגיון

11/12/2018 | 01:07 | מאת: פנינה

איזנ פרוצדורה למתיחת צוואר ניתן לעשות עם מדלל דם קלקסן

שלום לפני שלוש שני עשיתי מילוי מתחתלעיניים והעיניים נהיו לי יותר קטנות כמובן שזה הציק לי עכשיו אני בלי מילוי אבל מאוד רוצה יש טכניקה שהעיניים לא יראו יותר קטנות במיוחד בחיוך ?

לקריאה נוספת והעמקה

היי תמי אני חושב שיש להתחיל עם הבוטוליניום בצידי העיניים בכדי להרפות את השריר הטבעתי שסביב העיין ולפתוח קצת את העיין. אם השקע מתחת.לעיניים בולט אז יש למלא אותו שוב. צריך לשלב בין חומצה לחומר מילוי

15/11/2018 | 11:02 | מאת: דני

מה דעתך במאמר הזה האם זה נכון על בוטוקס? , שימוש לאורך זמן בכמויות גדולות של בוטוקס – במיוחד באזור העליון של הפנים – עלול לגרום עם הזמן לניוון השרירים. יתכן שעכשיו אתם אומרים לעצמכם: 'מעולה', או 'בעתיד נצטרך פחות בוטוקס', אבל האמת היא שניוון שרירי הפנים גורם לפנים שלכן להזדקן מהר יותר בגלל אובדן נפח השרירים. כיום, לאחר שנים של הזרקות בוטוקס אנו רואים נשים בעלות מצח חלק ומבריק עם עור דקיק ומנגד אזור פנים תחתון מלא בקמטים". שיתוף

לקריאה נוספת והעמקה

לא צירפת את הקובץ ולכן אני מסמך על מה שכתבת. בוטוליניום אכן מחליש ואני מניח שאם הזמן גורם לניוון מסוים של השרירים. זאת אחת הסיבות שמומלץ להזריק פעמיים שלוש בשנה ולא להגזים. מצד שני ככל שמזריקים יותר שנים המרווח בין ההזרקות גדל עקב החלשות השריר. בנוסף בוטוליניום מוזרק לשליש העליון של הפנים כך שבמלא בחלק התחתון ישנם תהליכי הזדקנות הטבעיים שבמידה ולא מטופלים על ידי חומרי מילוי או ניתוח ידגישו את גיל המטופל. בעבר ניתוח מתיחת פנים כלל גם את המצח .היום פחות מקובל מאחר ויש לנו אמצעים כגון הבוטוליום אשר משמר את המראה הצעיר יותר.

13/11/2018 | 22:12 | מאת: ציפי

רציתי לשאול מה אני יראה הכי טיבעית מילוי חומצה בצידי העיניים ובמצח ? או בוטוקס בצידי העיניים והמצח? מעוניינת במראה הכי טיבעי שאפשר לקמטי מניפה והרמת גבות וקמטי מצח תודה

לקריאה נוספת והעמקה

היי ציפי לא ציינת את גילך ולא את עומק הקמטים ולכן אענה בצורה כללית. בעקרון בוטוליניום משתק את השרירים הספציפיים שאחראים על הכיווץ ולכן השפעתו יותר נרחבת מילוי על ידי חומצה מתאים לקמטים עמוקים יותר. הפעולה יותר מאתגרת מבחינה רפואית עם סיכוי יותר גדול לשטפי דם ואסימטריה. השרירים עדיין פעילים מה שגורם לתזוזה של החומצה ולכן אני משתדל להזריק חומצה רק אם יש קמטים עמוקים בעקר בקמטי הזעף שהם בעקרון קבועים. היא לא מתאימה לכל אחד וצריך יעוץ מקצועי לפני החלטה. אני מעדיף להתחיל עם בוטוליניום שמבחינתי זה שגר ושכח מאשר ההתעסקות עם הזרקות חוזרות של חומרי מילוי.

17/11/2018 | 19:55 | מאת: ציפי

היי תודה עלתשובתך יש לי קמטוטים על המצח ונפילת גבות אני בת 46 וקמטים בצידי העיניים כל אזור העיניים והגבות מאוד השתנה לי שאני מחייכת הכל קמטים אבל שאני לא מחייכת אין לי קמטים בכלל האם עדכף בוטוקס או מילוי חומצה בגבות ובעיניים?

היי ציפי ללא ספק הייתי מתחיל עם בוטוליניום ובהמשך לבצע מזוטרפיה עם הזרה נקודתית של חומצה היאלורנית כגון הסקין בוסטר או חומר דומה

12/11/2018 | 19:43 | מאת: תמי

שלום רב אני בת 46 ויש לי קמטי מניפה שיורדים על הלחי מה יכול היות טיפול ? כי ניסיתי בוטוקס ונתן לי תוצאה לא יפה לחיים גדולות ומראה לא יפה מה אפשר אולי חוטים? למתיחה ואם חומצה זה לא מנפח את הלחיים? מה את ממליצה ועוד שאלה גבות יורדות עקב השנים מה הטיפול גם?

לקריאה נוספת והעמקה

קמטי מניפה יכולים להיגרם מאיבוד נפח והתבגרות העור בעקרון יש צורך במילוי הנפח עם חומצה סמיכה ללחיים. וכן, הלחיים יתמלאו! לפעמים ניתן לשפר על ידי הזרקה ממוקדת לקמטים של חומצה יותר עדינה. מניסיוני, חוטים לא יפתרו את הבעיה. אכן, הגבות יורדות עם השנים עקב איבוד נפח של הרקמה וגם ספיגת העצם, לפעמים ניתן להרים במקצת את הגבה על ידי זריקות בוטוליניום או מילוי מתחת לגבה עם חומצה. במידה ויש עור עודף ניכר, מומלץ ניתוח. שיהיה בהצלחה.

12/11/2018 | 19:42 | מאת: מירי

היי רציתי לברר למה מיועד מילוי רקות האם זה מרים את הלחיים ? ומרים גבות האם זה טוב לקמטוטים ליד העיניים ?

הי מירי, במילוי רכות אנו דואגים למלא ולשפר את השקעים שנוצרים ברכות וגורמים למראה יותר מבוגר. תלוי במבנה הגולגולת, אבל בדרך כלל ההשפעה מקומית ללא שום השפעה על הרכות או הלחיים. בנראות זה יפה יותר משום שיוצר פנים הומוגניות.

12/11/2018 | 19:41 | מאת: ציפי

היי שלום בעבר עשיתי בוטוקס בצידי העיניים ובמצח זה עשה אותי מופתעת ומראה נוקשה ניסיתי שלוש פעמים ולא אהבתי בוטוקס ולמה זה נותן מראה כזה הבוטוקס? האם חומצות יכול לעזור לקמטוטים מסביב לעיניים ולקמטוטים קטנים במצח ?

לקריאה נוספת והעמקה

הי ציפי, הזרקת בוטוליניום טוקסין(בוטוקס או דיספורט) דורשת מיומנות. מראה מופתע ניתן לתיקון כמעט מידי. בהחלט ניתן גם לשפר את המצב הקמטוטים על ידי הזרקת חומצה לצידי העיניים . קמטי זעף ניתנים לתיקון בקלות יחסית. הקמטים במצח יותר מסובכים לתיקון ולכן יתכן ושווה לך בכל זאת לעשות זריקות בוטוליניום. אני בהחלט חושב שניתן לבצע טיפולים אסתטיים ולשמור על מראה טבעי ויפה.

15/10/2018 | 21:33 | מאת: המטומה לאחר מתיחת פנים באמצעות חוטים

שלום, לפני כ-5 שבועות עשיתי מתיחת פנים באמצעות חוטים נמסים. בצד אחד רופא פגע בכלי דם ובמקום זה הופיע המטומה שעד היום לא עוברת ומצבה לא משתפר. באינטרנט כתוב שזה יכול להוביל לקרוזה (מוות של הרקמה). למי אני צריכה לפנות? האם צריך לעשות ניקוז המטומה?

לקריאה נוספת והעמקה

את חייבת לפנות לרופא שעשה לך את החוטים. זאת אחריותו לבדוק ולטפל. לא מכיר את המילה קרוזה. המטומה אמורה להיספג. לא מקובל לנקז המטומה לא מזוהמת (הביטוי לזיהום זה חום מקומי,כאבים ואודם משמעותי)מאחר ועלולים לגרום לזיהומה במהלך הדקירה. זה אמור לעבור במידה וזה שטף דם רגיל,אבל כמובן שאת חייבת להגיע בהקדם האפשרי לרופא שלך שלפחות יאבחן.

15/10/2018 | 22:24 | מאת: הסיבוכים לאחר מתיחת פנים באמצעות חוטים

תודה על התשובה המהירה. 1. התכוונתי ל-"נקרוזה" 2. עשיתי טיפול בחו"ל, לכן אין לי אפשרות להגיע לופא שעשה את הטיפול האם רופא משפחה יכול לעזור?

09/09/2018 | 23:48 | מאת: יעל

שלום. בת 57. מעוניינת לעשות טיפול ב ultherapy לאזור הצואר - עור עודך והחצי התחתון של הפנים. האם מומלץ ? יעיל ?

לקריאה נוספת והעמקה

התוצאות של הטיפול טובות כאשר יש מעט עור עודף. השינוי לא מספיק משמעותי במידה ויש עור עודף ניכר. מאוד תלוי גם מה השאיפות שלך. אם את רוצה שינוי משמעותי אז רק מתיחת פנים וצוואר תתן לך תוצאות טובות. כל הטיפולים האסתטים, כולל הזרקות חוטים ומיצוק על ידי us ממוקד כגון האולטרה יתנו שיפור מסויים, זמני ולא תמיד מספק עם נפילת העורמשמעותית. כמובן שזאת דעתי ומבוססת על ניסיוני.לדעתי הפחד מניתוח לא מוצדק והתוצאות בהחלט שוות את תקופת ההתאוששות

28/07/2018 | 10:32 | מאת: אפרת

עברתי מתיחת צוואר ע״י חוטים לפני 3 חודשים ועדיין יש לי רגשות ליד האוזניים ורגישות בגרון ,האם זה נורמלי?

לקריאה נוספת והעמקה

הי אפרת. הסיכוי לפגוע בעצב תחושתי על ידי חוטים לטווח ארוך לא גבוה. אם זאת הסיכוי תמיד קיים או על ידי פציעה העצב ,או התגובה הדלקתית שהחוטים גורמים. אני מניח שעם הזמן התחושה תחזור. לא מכיר שיטה שעשויה לזרז את התהליך. בכל מקרה אין לזה משמעות רפואית

16/07/2018 | 11:40 | מאת: הזעת יתר

האם זה טיפול פרטי? ואם כן, כמה זה עולה?

לקריאה נוספת והעמקה

הטיפול במירה דריי מחליף ניתוח ולכן חלק מחברות הביטוח מחזירות את העלות.הטיפול רק לבתי שחי. אתה מוזמן להתקשר לקליניקה או להגיע לבדיקה ושם נסביר את ההליך. 036045777.

08/07/2018 | 08:42 | מאת: דבורה

שלם האם טיפול ביתי במכשיר rf גלי רדיו לפנים יכול לפגוע בעצבי הפנים לאחר שימוש של מס' ימים חשה שהשפה התחתונה קצת קופצת וכמו כן מסגרת העין -העפעפיים בעין אחת התרחבו מעט האם יש קשר לדעתך?

בהחלט יתכן. השימוש במכשיר הביתי למרות שהעוצמה שלו חלשה מחייב הקפדה יתרה על הוראות היצרן. יתכן וגלי הרדיו גרמו לגירוי עיצבי כלשהו. יש להפסיק את.הטיפול עד להתאוששות מלאה של העצבים והעלמות הפסציקולציות. כמובן את צריכה לדווח לחברה על התחושות שלך. מקווה שלא יתעלמו.אני ממליץ.שתגשי לבדיקתרופא משפחה ואפילו לנויולוג לשלילת פתולוגיה אחרת

19/06/2018 | 20:42 | מאת: מיה

היי דר תודה על המענה המהיר כיום אני שבועיים וחצי אחרי הזרקת השומן ,, יש הטבה משמעותית בתוצאה אבל עדיין אני מרגישה שהלחיים קצת שמנות מדיי כי אני ממש רזה בגוף .. אני מרגישה שמתחילת השבוע השומן התקבע ואני לא רואה שיש הפחתה בנפח .. האם הספיגה תימשך או שהתוצאה פחות או יותר מה שאני רואה כרגע ??? יש לציין שאני בת 26 ..

לקריאה נוספת והעמקה

לאחר הזרקת שומן למעשה אין ממש שליטה על הכמות שתישאר ולא תיספג. לא ניתן להמיס שומן בצורה פשוטה אלה בניתוח. לא ניתן גם לעצב אותו בפנים כמו שניתן בחומצה היאלורונית . לעתים ניתן להזריק חומצה היאלורונית על פני עצם הלחי וכך לחדד ולעצב את העצם דבר שיוצר מראה פנים פחות עגול. תחזרי לביקורת ,הייתי מצפה שהרופא אשר הזריק לך יהיה זמין ויוכל להסביר לך ביתר פרוט מאחר ואני לא מזריק שומן ואין לי ניסיון בהזרקת שומן ובמהלך ההתאוששות אחרי הזרקה כזאת.

12/06/2018 | 15:39 | מאת: עדי

שלום, אני שוקלת לעשות טיפול חוטים באזור הסנטר והצוואר. הבנתי שיש סיכון לצניחה יותר חמורה במידה ולא חוזרים על הטיפול כל שנה וזאת בעקבות מתיחה של העור ע״י החוטים שנמסים בסופו של דבר ומותירים את העור שנמתח נפול. האם זה נכון?

לקריאה נוספת והעמקה

היי עדי זה ממש לא נכון. החוטים גורמים להצטלקות פנימית ולמעשה העור מוחזק גם לאחר שהחוט נמס לחלוטין. כמובן שצריך לקחת בחשבון שלרוב לא מזריקים חוטים כל שנה ובין לבין ישנה הזדקנות ונפילה של העור. ירידה חדה במשקל גם מחמירה את המצב עקב עיבוד הנפח בפנים. צריך לזכור שחוטים באים כתוספת להזרקת חומצה ובוטוליניום ולא כתחליף. בהצלחה

14/06/2018 | 07:41 | מאת: ליאון

זה ממש נכון אל תתפתי לכל הפרסומים תחזיקי את עור היד שלך חזק ותמתחי אותו שנה ותעזבי העור יהפוך להיות כמו שקית שוקו ריקה !! חבל להרוס תעשי שומן עצמי או שתשלימי עם המצב הקיים כי חוטים זה נורא אחרכך וחבל !

08/06/2018 | 19:55 | מאת: מיה

הי דר עשיתי שומן עצמי לפנים עכשיו אני שבוע אחרי ועדיין הפנים נראות לא טוב הם נפוחות וקשה לקבל את המראה החדש וזה ממש הכניס אותי לחרדה איומה היום הייתי אצל הפלסטיקאי שאמר בכל בטחון שאין מה לחשוש השומן מתמוסס בגוף ונשאר רק שליש או מחצית ועליי לחכות עוד כשבוע שבועיים מה דעתך ? האם אכן יהיה שינוי ? במידה ולא אהיה מרוצה אפשר להפחית את הנפח ? אודה על תשובתך הכנה .

לקריאה נוספת והעמקה

היי מיה השילוב של הזרקת שומן בכמות גדולה והטראומה בהחדרה הקנולה, רבה יחסית וגורמים לבצקת שחולפת אחרי כשבועיים שלושה. תוצאות סופיות אחרי כחודשיים. צריך לזכור שחלק לא מבוטל מהשומן שהוחדר יעבור נמק ויספג. תהיה סבלנית .

03/05/2018 | 08:37 | מאת: כהן יצחק

האם זה בטוח בלייזר ?או שיטה אחרת ללא ניתוח ? האם נשארים סימנים ?צלקות ....חסרונות אני בן 70 רזה והצוואר התחיל להזדקן.. תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

יצחק שלום רב הצוואר הוא איחד האזור המאתגרים בטיפולים ללא ניתוח. התוצאות מאוד מוגבלות ולרוב קצרות טווח. אין טיפולים חיצוניים יעילים לצוואר לטעמי. במידה ויש רפיון מינימלי אז ניתן להזריק חומצה היאלורונית עדינה כגון סקין בוסטר או פרופיליו. בטיפולי לייזר לצוואר הכוונה טיפולים זעיר פולשני . זה למעשה שאיבת שומן תחת אלחוש מקומי עם התאוששות של מספר ימים . התוצאות גי טובות בדרך כלל בצוואר עם רפיון קל וללא שומן רב. במקרים יותר קשים התוצאות חלקיות . לרוב צריך ניתוח מתיחת צוואר גיל 70 זה כבר גיל מכובד לטיפולים אסתטיים לא פולשניים.

שלום, לפני כ-4 שבועות עברתי הרמה של אזור סנטר וזווית הפה באמצעות חוטי אפטוס נספגים.במכון קוסמטי , לא הוסבר לי ולא הבנתי את רצינות הטיפול ( הגעתי רק למילוי קטן ע״י חומצה הילארונית וקיבלתי המצלה לטיפול בחוטי אפטוס ) אני בת 40 ללא נפילת פנים מיוחדת! במהלך טיפול הוחדרו 5 חוטים בכל צד מאותה נקודה ( אזור מתחת לרכה). כשבועיים סבלתי מכאבים חזקים מאוד, בצקות קשות, נפיחות , דקירות וקושי בפתיחת פה וחיוך. לאחר הטיפול הודרכתי לקחת אוגמנטין במשך שבוע וכך עשיתי. נכון לעכשיו אני רואה שיש עיוות בצורה של אחת העיניים , האטה של אותה העיין בזמן מצמוץ, יובש והכי חמור שינוי במבט באותו צד (תחושה של עין זכוכית) למזלי הראייה לא נפגעה. חשוב לציין כי לפני תחילת הטיפול בזמן החיטוי הרגשתי שנכנס המון אלכוהול לתוך העיין וגרם לצריבה. אני מאוד חוששת שהעיין לא תחזור לתפקד ולהיראות כמו קודם! מרגישה שנגרם נזק בלתי הפיך. יכול להיות שהיתה פגיעה בשריר או עצב והמצב לא יחזור לקדמותו?! מה לעשות? למי לפנות? במכון קוסמטי טוענים שזה יעבור... כמו שהבטיחו שארגיש מצויין אחרי יומיים ): מרגישה סוג של אונס מה לעשות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

לא נתקלתי בתופעה כזאת.יתכן וזה כתוצאה מגירוי העין עם האלכוהול ואולי בצקת פנימית בעקבות החדירה של החוטים.כעקרון החוטים מוכנסים לשיכבת השומן התת עורי ממליץ שתפני לרופא עיניים בהקדם. עדיף אפילו לאוקולופלאסט(רופא עינים מומחה לאסתטיקה של העין) אם ניתן

שלום רב, אני מזריקה חומצה הילארונית בשנתיים האחרונות כל 8 חודשים למראה עצם לחי גבוהה. בשבוע האחרון נוצרה לי בצקת בלחיים התחתונות ועברו 4 שבועות מאז ההזרקה האחרונה. האם יש קשר בין השניים ? יש לציין שלעולם לא סבלתי מתופעת לוואי מאז שהתחלתי להזריק

לקריאה נוספת והעמקה

בהחלט יכול להיות קשר.יתכן תגובה אלרגית מאוחרת , זיהום או בצקת מקומית. חשוב שתגשי בהקדם לרופא המזריק בכדי שיחווה דעה וימליץ על טיפול. בכל מקרה אחרי זה ממליץ שגם תפני לרופא המשפחה

תודה רבה על המענה המהיר !!!

14/03/2018 | 10:03 | מאת: מיה

שלום דר אני בת 26 אחרי שתי לידות לצערי אני עולה המון בהריון ויורדת דרסטית במשקל לאחר הלידה לאחר ההריו הראשון בגיל 22 עשיתי מילוי בעזרת שומן עצמי בפנים שבטיפול הראשון לא כלכך עזר אבל כשחזרתי עוד פעם על הפעולה זה באמת עזר ויש לי עד היום לאחר 4 שנים לחיים יפות שקצת התרוקנו לאחר הלידה השניה כרגע נוצר לי מין מצח שקוע פתאום ללא כל ממצא חריג אני לא יודעת ממה זה קרה כנראה מעלה וירידה דרסטיים במשקל ואני שוקלת לעשות שוב מילוי שומן ,, האם לדעתך כדאי ? האמת שאני חקרתי הרבה ונאמר לי שמלוי שומן מחזיק הרבה זמן אך החיסרון שזו פעולה פולשנית יותר מחומצה הילורונית ,, שאלה : האם ניתן להזריק שומן עצמי למצח ? והאם זה מסוכן בשל היותו אזור מעל העיניים וממש בראש ? שאלה 2 : בפעם השניה שעשיתי מילוי שומן בלילה הרגשתי דפיקות לב מואצות נלחצתי ולא ישנתי כל הלילה שאמרתי זאת לרופא הוא טען שזה חומר ההרדמה מקומית שמעלה את האדרנלין בגוף אבל זה כלל אינו מסוכן יש לציין שהפעולה בוצעה בהרדמה מקומית בקליניקה ועבר ממש חלק וטוב , שאלה 3: האם מוטב להכניס יותר שומן כדי שיותר שומן יחזיק בפנים ? שוקלת 50 רזה מאוד

לקריאה נוספת והעמקה

מתנצל אין לי ניסיון עם הזרקת שומן. כעקרון ניתן להזריק.לכל אזור בגוף כולל מצח. את השומן מזריקים עם קנולה כך.שאען סיכון גבוה בהזרקה. צריך להקפיד שתאי השומן לא יחדרו לכלי דם

16/02/2018 | 13:02 | מאת: שילת

שלום לכם אני מעוניית לעבור טיפול בחוטים ,אני קצת חוששת בשנה האחרונה סובלת מהרפס בפנים ומטופלת בטנקטורה טבעית שאלתי האם קיים חשש לעבור את הטיפול ואיזה סוג של חוטים מומלץ?תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

היי שילת הרפס עלול להתפרץ אחרי הטיפול ולכן מומלץ ליטול טיפול תרופתי מונע לכל רופא יש את החוטים שהוא מאמין שיתנו את התוצאה הטובה ביותר. הוא יתאים את החוטים למבנה הפנים ולאזור שאותו מעוניינים להרים . בהצלחה

ממליץ שתיתיעצי עם הרופא אשר יזריק לך את החוטים. כעקרון את חייבת טיפול מניעתי להרפס שבהחלט עלול להתפרץ

שלום רב האם ניתן לעשות הרמת מצח בחוטים? העניין אצלי הן גבות נפולות אשר מקטינות את העיניים ומשוות להן מראה עייף ומבוגר. פניתי למנתח פלסטי שהציע לי ניתוח הרמת מצח. אולם היות והבנתי שהצלקת בעקבות ניתוח מסוג זה, הינה משמעותית החלטתי לוותר ולבדוק אופציה נוספת. חשוב לי לציין שאני לא מעוניינת בהזרקת חוטים נמסים, אלא בהליך יותר משמעותי עם תוצאות ארוכות טווח תודה

לקריאה נוספת והעמקה

אני לא מבצע את הפעולה אשר דורשת מיומנות גבוה יחסית. יש לקחת בחשבון שיתכנו שיטפי דם ועדיין עד כמה שאני יודע ,עקב פעילות השרירית באזור ההרמה לא תחזיק יותר משנה. אני יודע שלאפטוס יש חוטים קבועים אבל לא ברור לי כמה זמן הם יחזיקו ומי מבצע בארץ.אני לא מכיר פתרונות חד פעמים שהם לא ניתוחיים. יתכן שאת מתאימה לטיפול בulthera שזה כיווץ העור וקיבוע על ידי גלי us יכול להחזיק מעל לשנה והפעולה פשוטה .

25/01/2018 | 18:40 | מאת: זיו

שלום דר בת 26 לאחרוני הבחנתי שנוצר מין שקע במצח שלי , חברות גם העירו לי על כל שכאילו באמצע המצח העור שקע ונוצר דמוי חור כזה (הוספתי תמונה) זה נראה לא סימטרי וזה ממש הלחיץ אותי כאילו מה פתאום המצח שלי פתאום שקע ככה ? תופעה זו מוקרת לך ? עוד שאלה , האם כדאי למלא בשומן עצמי ? והאם השומן יעיל לטווח ארוך במידה וארצה למלא בלחיים והמצח ? תודה

23/01/2018 | 09:06 | מאת: מלינה

יש אפשרות לבצע טיפולים בצפון הארץ?

לקריאה נוספת והעמקה

תחפשי את ד"ר לורה מוצ'ניק היא מצוינת בחוטים

16/12/2017 | 10:07 | מאת: ziv

שלום ,ביצעתי פילינג גסנר JESSNER אצל קוסמטיקאית לפני 3 ימים היום החל קילוף באזור הסנטר והאף .שואלת מה הטיפול היעיל ביותר במהלך ימי הקילוף כדי לעודד קילוף אחיד ונכון תוך שמירה על העור . בברכה ותודה

לקריאה נוספת והעמקה

בפילינג באופן כללי מומלץ לא לקלף את העור,להימנע משמש ולהיצמד להוראות שקיבלת. הפילינג שביצעת הוא עדין כך שגם הקילוף יהיה מתון ועדין יחסית

שלום, יש לי מעט כהויות מתחת לעיניים , נאמר לי שעקב המבנה השקוע וכן זה גם גנטי, מאחר ואני בת 17 לא הומלץ לי חומר מילוי אולם המליצו לי על טיפול במזותרפיה מתחת לעיניים, האם טיפול זה יכול לעזור? האם טיפול זה מתחת לעיניים בטוח ומומלץ? בברכה, אתי

לקריאה נוספת והעמקה

כפי שכבר הבנת אין תשובה אחת לבעיה המטרידה הזאת. לרוב מילוי במידה והשקעים משמעותיים ייתן תוצאות טובות. כל טיפול להבהרה ,דורש תחזוקה והתוצאות מאוד חלקיות כולל מזוטרפיה ומשחות שונות. הטיפול בעור העדין שמתחת לעיניים דורש מיומנות וניסיון. אחת הבעיות היא בצקת מקומית במידה ולא משתמשים בחומר מתאים

19/04/2017 | 09:35 | מאת: גאולה

רוצה לעשות מתיחת פנים בחוטים עברתי התקף לב לפני 3 שנים מצבי טוב ב"ה מטופלת בכדורים האם צריך להפסיק את הכדורים לפני הטיפול ובמיוחד את הקרטיה תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

במידה והקרדיולוג מאשר אז מומלץ הפסקת כדורים ב( אספירין ) שבוע עד 10 ימים לפני הפעולה. במידה ואין אישור אז ניתן להזריק חוטים גם במחיר שטפי דם שייווצרו.

25/02/2017 | 23:04 | מאת: בר

שלום רב. האם משחת RETAVIT 0.025% טובה להעלמת / מניעת קמטים?

לקריאה נוספת והעמקה

משחה מאוד עדינה . ניתן להתחיל לפי ההוראות . במידה ויש קילוף עדין ניתן להמשיך איתה. במידה ואין קילוף ניתן לעבור לריכוז 0.05 המשחה משפרת את מרקם העור ללא ספק.

האם יש גיל שאין טעם לעשות חוטים?

זה מאוד תלוי במידת הנפילה. תוצאות מיטביות מושגות בגיל הצעיר וגיל הביניים עד 45-50. במידה ואיכות העור טובה והנפילה אינה רבה ניתן לבצע גם בגיל יותר מבוגר

האם אולטראסנד או לייזר או כל טיפול אחר באזור הצוואר יכול לפגוע בבלוטת התריס תודה

שלום רב, כל מכשור טכנולוגי בעוצמות גבוהות מאוד וביד בלתי מיומנת יכולים לפגוע בבלוטת התריס.

ד"ר שלום, אני בת 39 , האם ניתן לעשות את הפילינג העמוק באיזור זה? והאם זה בטוח? לכמה זמן זה מחזיק? או שכדאי בוטוקס אבל הוא מחזיק רק כ3 , 4 חודשים.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לרוב, הגיל אינו פרמטר לקמטים תחת וצידי העיניים.תלוי באיכות ודקיקות העור ועד כמה הבעיה חמורה.אנו נוטים להתאים את הטיפול הנכון לקמטוטים הללו על פי ציפיותיה של המטופלת. הטיפול הפשוט ביותר הוא הזרקת בוטוליניום (בוטוקס/דיספורט),כאשר אנו משלשלים את כמויות ההזרקה לשם תוצאה אופטימלית.לעיתים אנו משלבים גם חומר מילוי זמני-חומצה היאלורונית מיוחדת ועדינה לאיזור הקמטוטים בציידי העיניים. אופציה נוספת לקבלת תוצאה משמעותית יותר ותלויה בגורמים שהוזכרו תחילה ועל פי בקשת המטופלת, ניתן לבצע פילינג עמוק מקומי על בסיס CO2 לייזר או פילינג עמוק כימי על בסיס פנול. מנסיוננו ישנה עדיפות לפילינג עמוק כימי על בסיס פנול אך לא מתאים לכולם.

07/04/2016 | 13:29 | מאת: גלי

שלום ד"ר, 1.האם ניתן למלא קו לסת ברדיאס לאחר מילוי קל בסטילאג' מדיום, או האם צריך לחכות תקופה עד שהחומר ייספג? (עשיתי מילוי בסטילאג' אבל אני לא רואה מספיק שיפור. הייתי רוצה למלא עוד את קו הלסת וכן את הלחיים). 2. האם רדיאס הוא חומר פחות עדין מחומצה הילארונית? קראתי שלעיתים נוצרים גושים בעקבות מילוי רדיאס. אני בת 42. אציין כי יש לי נפילה קטנה בלבד באזור הלסת. ובלחיים אני רוצה מעט נפח בלבד. אודה לך על תשובה מפורטת ככל שניתן. יום מצוין ותודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, להרמת קו לסת לרוב מזריקים למס' אזורים אנטומיים שונים (5-7 איזורים) מאחר וקו הלסת הינו איזור בעייתי לעומת איזורים אחרים בפנים. יש צורך לשלב סמיכויות שונות של חומרי מילוי כדי לתת את התמיכה הנכונה. השאלה שלך מאוד מורכבת ודורשת פגישת יעוץ. נשמח לזמנך לפגישת יעוץ ללא עלות וללא התחייבות.

18/04/2018 | 14:02 | מאת: האם אפשר להוציא מהלחי חוט אפטוס

האם אפשר להוציא מהלחיים חוט אפטוס שהוחדרו? האם יש סיכונים ואיזה? האם הסימנים של החוט יחלפו וכמה זמן ?

21/02/2016 | 10:33 | מאת: הינדה

שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי שימוש בחוטי אפטוס להרמת קן לסת וגבות. האם מומלץ? זמן החלמה? הרדמה מקומית? האם קיימים סוגי חוטים אחרים מומלצים? הוצע לי ואני קצת חוששת.

לקריאה נוספת והעמקה

ישנם סוגים שונים של חוטים. אנו משתמשים בחוטים הטובים ביותר הקיימים תור שימוש ב2-4 ערכות למענה מקסימלי. כדי לקבל ייעוץ אישי ומקצועי את מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ללא תשלום בה תקבלי אינפורמציה מלאה כולל יתרונות וחסרונות של כל טיפול.

18/04/2018 | 13:58 | מאת: חוטי אפטוס סכנת כישלון בטיפול

עשו לי חוט אפטוס בכל צד בלחי. התוצאה מכוערת למרות שהחדערו רק חוט אחד מכל צד. למרות שעבר כבר חודש וחצי הלחיים התעוותו. יש כאבים. שטפי דם. מכיוון שהרופא כנראה משכה את החוט יותר מידי נוצרו כיווצים בלחי שבכלל לא היו קודם. אפשר למשש את החוט דאך העור וגם רואים על הלחי את הצל של החוט. צריכים לתקן את התופעות המכוערות ולא בטוח שזה יעזור. הרוםאה כל םעם אומרת להתאזר בסבלנות . עבר כבר חודש וחצי והמצב לא טוב.עכשיו שוב אומרת להתאזר בסבלנות

24/01/2016 | 11:21 | מאת: גילי

שלום ד"ר, הרופא רשם לי קרם פנים עם 0.75 אחוז רטין A (כזה בהכנה רוקחית שמזמינים בסופר פארם). האם ניתן למרוח אותו על הציפורניים? האם יכול להיות שהוא מחזק את הציפורניים? תודה

07/10/2015 | 20:40 | מאת: יוני

שלום אני בן 33, פנים חמודות אבל חשתי שהן התבגרו מעט בשנה האחרונה לכן עשיתי הזרקות הילאורנית ליד הפה...אבל עדיין אני לא מרוצה-לא חזרתי לגיל 30 מבחינת המראה כפי שחשבתי שיהיה :( יש לי גם עיגולים שחורים מתחת לעיניין הבנתי שגם לזה אפשר להזריק אבל השאלה שלי היא כללית: אין עוד טיפולים שאפשר לעשות שהם יעילים כמו הזרקות? לא אכפת לי הכאב-כל טיפול שיש אני מוכן. הכוונה היא להראות בן 28 כזה+זוהר בפנים (הפנים שלי נראות טיפה עייפות)

לקריאה נוספת והעמקה

תחת קורת גג אחת, אצלנו בקליניקה, יש מגוון רחב של פרוצדורות אשר חלקן יעילות יותר וחלקן יעילות פחות. בכדי לתאם באופן אישי את הטיפול שיעניק תוצאה אמיתית, יש לאבחן באופן מקצועי תוך הדגשת יתרונותיו וחסרונותיו של כל טיפול. הייעוץ והאבחון המקצועי בקליניקה הינו ללא עלות.

21/09/2015 | 23:06 | מאת: ארי

מה ניתן לעשות לעיגולים שחורים תחת העניים איך להעלים אותם אני חולה סכרת ובעיות בריאות מה הטיפןך

לקריאה נוספת והעמקה

כהויות ושקעים תחת העיניים מוגדרים ברפואה ככמעט בלתי ניתנים לשיפור מכיוון שרוב הרופאים מתבססים על גורם תורשתי לתופעה, גורם אתני-גנטי בלבד, אך טענה זו אינה נכונה ולמעשה ישנם 4 גורמים נוספים האחראיים לכהויות ושקעים תחת העיניים. אבחון נכון ומדויק תוך הדגשת הגורמים העיקריים מאפשר להגיע לתוצאה אמיתית ונראית לעין. ברוב המוחלט של המקרים ניתן לשפר בצורה יפה את ה"עיגולים השחורים", בשל פרוצדורות מיוחדות המשלבות מכשור טכנולוגי משוכלל, ניתן להגיע לתוצאה אופטמלית בעלת שיפור של 50%-75%. אין שייכות לחולי סכרת ובד"כ אין מניעה אך יש לאבחן באופן מקצועי ומדויק בכדי לקבוע. בקליניקה שלנו הייעוץ והאבחון המקצועי ללא עלות.