מכשיר לייזר Fotona4D®

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

22/11/2019 | 18:07 | מאת: יאיר

הי׳ מעניין אותי מה רופאה חושב על מכשיר לייזר Fotona4D® אשר ממליצים ברופאה אסתטית . בתודה במענה מראש.

היי יאיר פוטונה מכשירי לייזר מתוצרת איטליה נחשבים לטובים ואמינים. נתח השוק בארץ קטן יחסית.

23/11/2019 | 19:20 | מאת: יאיר

שאלה ואם אתה רופא מוסמך על ידי משרד הבראיות לעסוק במכשיר המדובר ? בתודה במענה מראש. יאיר

יאיר היקר. אין לי את המכשיר ואין לי תכוניות לקנות אותו. יש לי לייזרים אחרים של חברות אחרות לצרכים שונים. כל רופא יכול להשתמש בלייזר . כמובן שאנחנו הרופאים עוברים הכשרה לפני של החברה המשווקת עצמה. למעשה חלק גדול מהטיפול מבוצע במרפאת הרופא על ידי טכנאי.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח