מתיחת פנים עם חוטים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

05/02/2019 | 20:31 | מאת: דימה

שלום רב, עברתי לפני שבוע וחצי ניתוח למתיחת פנים באמצעות חוטים. השקעים שנוצרו במקום הכנסת החוטים עדיין נראים אותו דבר! והכיווצים בלחיים שנוצרו לאחר מתיחת החוטים עדיין נראים אותו דבר.האם זה דבר טבעי?? האם ישנם מקרים שהתופעות האלו לא נעלמות לאחר שבועיים כהבטחת הרופאים??

ראשית עברת הזרקת חוטים. זה ממש לא ניתוח למתיחת פנים. יתכן ומקום חדירת החוטים וסימני המתיחה יבלטו יִתר מ14 יום .זה מאוד תלוי בעובי הרקמה התת עורית ומידת המתיחה. ממליץ שתחזרי לרופא המזריק , לפעמים ניתן לטפל מקומית ולעדן את האזורים הנ"ל

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח