הרמת המצח בחוטים תוצאה ארוכת טווח

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

05/02/2018 | 17:05 | מאת: מיכל

שלום רב האם ניתן לעשות הרמת מצח בחוטים? העניין אצלי הן גבות נפולות אשר מקטינות את העיניים ומשוות להן מראה עייף ומבוגר. פניתי למנתח פלסטי שהציע לי ניתוח הרמת מצח. אולם היות והבנתי שהצלקת בעקבות ניתוח מסוג זה, הינה משמעותית החלטתי לוותר ולבדוק אופציה נוספת. חשוב לי לציין שאני לא מעוניינת בהזרקת חוטים נמסים, אלא בהליך יותר משמעותי עם תוצאות ארוכות טווח תודה

אני לא מבצע את הפעולה אשר דורשת מיומנות גבוה יחסית. יש לקחת בחשבון שיתכנו שיטפי דם ועדיין עד כמה שאני יודע ,עקב פעילות השרירית באזור ההרמה לא תחזיק יותר משנה. אני יודע שלאפטוס יש חוטים קבועים אבל לא ברור לי כמה זמן הם יחזיקו ומי מבצע בארץ.אני לא מכיר פתרונות חד פעמים שהם לא ניתוחיים. יתכן שאת מתאימה לטיפול בulthera שזה כיווץ העור וקיבוע על ידי גלי us יכול להחזיק מעל לשנה והפעולה פשוטה .

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח