בקשר למכשיר גלי רדיו ביתי

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

16/02/2021 | 00:34 | מאת: אפרת

היי. רכשתי 2 מכשירים של חברת pollogen. האחד מכשיר לפנים שנקרא Tripollar stop classic והשני Tripollar stop eyes. חבילה הגיעה היום ועשיתי טיפול ראשון. לא השתמשתי על הצוואר. לאחר הטיפול הרגשתי מן סחרחורת קטנטנה וקצת פעימות לב לא סדירות. האם תופעות לוואי כאלה יכולים להופיע אחרי טיפול במכשיר כזה? לא מצאתי מידע באינטרנט. בעלון שלהם כתוב לא להשתמש אם יש דפיברילטור וכדומה. למיטב ידיעתי אין לי שום מחלת לב. יש לי מדי פעם פעימות לא סדירות. בדקתי את הנושא שנה שעברה ורופא אמר לי שזה בסדר. האם זה מסובן להשתמש ?

היי אפרת, אני לא מכיר את המכשיר את עוצמתו לכן לא אוכל לסייע.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח