שומן לפנים תוצאה מוגזמת

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

08/06/2018 | 19:55 | מאת: מיה

הי דר עשיתי שומן עצמי לפנים עכשיו אני שבוע אחרי ועדיין הפנים נראות לא טוב הם נפוחות וקשה לקבל את המראה החדש וזה ממש הכניס אותי לחרדה איומה היום הייתי אצל הפלסטיקאי שאמר בכל בטחון שאין מה לחשוש השומן מתמוסס בגוף ונשאר רק שליש או מחצית ועליי לחכות עוד כשבוע שבועיים מה דעתך ? האם אכן יהיה שינוי ? במידה ולא אהיה מרוצה אפשר להפחית את הנפח ? אודה על תשובתך הכנה .

היי מיה השילוב של הזרקת שומן בכמות גדולה והטראומה בהחדרה הקנולה, רבה יחסית וגורמים לבצקת שחולפת אחרי כשבועיים שלושה. תוצאות סופיות אחרי כחודשיים. צריך לזכור שחלק לא מבוטל מהשומן שהוחדר יעבור נמק ויספג. תהיה סבלנית .

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח