קמטים בצידי העיניים ומצח

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

12/11/2018 | 19:43 | מאת: תמי

שלום רב אני בת 46 ויש לי קמטי מניפה שיורדים על הלחי מה יכול היות טיפול ? כי ניסיתי בוטוקס ונתן לי תוצאה לא יפה לחיים גדולות ומראה לא יפה מה אפשר אולי חוטים? למתיחה ואם חומצה זה לא מנפח את הלחיים? מה את ממליצה ועוד שאלה גבות יורדות עקב השנים מה הטיפול גם?

קמטי מניפה יכולים להיגרם מאיבוד נפח והתבגרות העור בעקרון יש צורך במילוי הנפח עם חומצה סמיכה ללחיים. וכן, הלחיים יתמלאו! לפעמים ניתן לשפר על ידי הזרקה ממוקדת לקמטים של חומצה יותר עדינה. מניסיוני, חוטים לא יפתרו את הבעיה. אכן, הגבות יורדות עם השנים עקב איבוד נפח של הרקמה וגם ספיגת העצם, לפעמים ניתן להרים במקצת את הגבה על ידי זריקות בוטוליניום או מילוי מתחת לגבה עם חומצה. במידה ויש עור עודף ניכר, מומלץ ניתוח. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח