מילוי פנים בשומן עצמי

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

14/03/2018 | 10:03 | מאת: מיה

שלום דר אני בת 26 אחרי שתי לידות לצערי אני עולה המון בהריון ויורדת דרסטית במשקל לאחר הלידה לאחר ההריו הראשון בגיל 22 עשיתי מילוי בעזרת שומן עצמי בפנים שבטיפול הראשון לא כלכך עזר אבל כשחזרתי עוד פעם על הפעולה זה באמת עזר ויש לי עד היום לאחר 4 שנים לחיים יפות שקצת התרוקנו לאחר הלידה השניה כרגע נוצר לי מין מצח שקוע פתאום ללא כל ממצא חריג אני לא יודעת ממה זה קרה כנראה מעלה וירידה דרסטיים במשקל ואני שוקלת לעשות שוב מילוי שומן ,, האם לדעתך כדאי ? האמת שאני חקרתי הרבה ונאמר לי שמלוי שומן מחזיק הרבה זמן אך החיסרון שזו פעולה פולשנית יותר מחומצה הילורונית ,, שאלה : האם ניתן להזריק שומן עצמי למצח ? והאם זה מסוכן בשל היותו אזור מעל העיניים וממש בראש ? שאלה 2 : בפעם השניה שעשיתי מילוי שומן בלילה הרגשתי דפיקות לב מואצות נלחצתי ולא ישנתי כל הלילה שאמרתי זאת לרופא הוא טען שזה חומר ההרדמה מקומית שמעלה את האדרנלין בגוף אבל זה כלל אינו מסוכן יש לציין שהפעולה בוצעה בהרדמה מקומית בקליניקה ועבר ממש חלק וטוב , שאלה 3: האם מוטב להכניס יותר שומן כדי שיותר שומן יחזיק בפנים ? שוקלת 50 רזה מאוד

מתנצל אין לי ניסיון עם הזרקת שומן. כעקרון ניתן להזריק.לכל אזור בגוף כולל מצח. את השומן מזריקים עם קנולה כך.שאען סיכון גבוה בהזרקה. צריך להקפיד שתאי השומן לא יחדרו לכלי דם

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח