מיצוק צווארומכשיר newa

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

10/05/2019 | 09:19 | מאת: דנה

שלום רב. הזרקת בוטוקס לשרירי הפלסטימה שבולטים בחלק העליון ,מסוכנת יותר מהזרקת בוטוקס בפנים? שאלה נוספת, מכשיר newa מכשיר ביתי הפועל בגלי רדיו עשוי לשפר את מרקם העור והמיצוק?

היא לא מסוכנת במידה ונעשית בעומק הנכון וכמות הנכונה. כמו כן אין להגזים בהזרקה במרכז הצוואר. הסכנה העיקרית היא שיתוק מיתרי הקול אבל הסיכוי בידיים מאומנות כמעט אפסי. אני לא מאמין במכשירים ביתיים אבל רוב הסיכויים שלא יגרם לך נזק. יתכן אפילו תוצאות מסוימות אבל לא משהו שיחזיק לאורך זמן בלי תחזוקה יומית.

12/05/2019 | 02:57 | מאת: דנה

והיה וקורה חלילה שיתוק מיתרי הקול בעקבות ההזרקה האם מדובר בתופעה זמנית? והאם המשמעות שזמן מסוים לא ניתן לדבר כלל?

במידה ומזריקים כמות דגולה מידי של בוטוליניום עלולים לגרום לשיתוק 2 מיתרי הקול זה סיבוך משמעותי ומאוד מאוד נדיר אשר דורש הנשמה ממשוכת. מיתר בודד גורם לצרידות חולפת. לציין שלא מקובל להזריק באזור מיתרי הכל

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח