מתיחת פנים באמצעות חוטים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

21/02/2019 | 18:15 | מאת: ניקול

שלום. אני בת 41, חודש וחצי לאחר מתיחת פנים באמצעות חוטים ועדין עם אותם צלקות שנוצרו במקום שבו הוזרקו החוטים רק בצד אחד של הפנים ובצד השני הם נעלמו. בבדיקת ביקורת אצל הרופא הוא טען שהסימנים ייעלמו לאחר מספר חודשים. אני חושבת שנעשה לי נזק והרופא מנסה להסתיר זאת, הרי זה לא הגיוני שאני אסתובב עם סימנים שנראים כמו צלקת משך חודשים. מה עושים??!!

ראשית זה לא מתיחת פנים בשום פנים ואופן. זה הידוק ומתיחה קלה של העור. החדרת חוטים היא פרוצדורה לרופאים מיומנים ובעלי ניסיון שגם אמוקים לדעת איך לטפל בתוצאות פחות מושלמות. כל זמן שאין זיהום או פגיעה עיצבית אז זה לא סיבוך אלה תופעת לוואי. יש מספר אפשרויות לטיפול אבל יש סיכוי רב שזה יפגע בתוצאות הפעולה. צריך לפנות לרופא ולהסביר לו את תלונותיך שוב. כל אפשרות אחרת אצל רופא אחר תעלה לך כסף רב.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח