מכשיר doublo להרמה עקב שרירימפלסטימה בוחטים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

26/03/2019 | 21:58 | מאת: דנה

שלום רב. בת 49. מעוניינת במיצוק והרמה קלה של הפנים בעיקר בקו הלסת עקב שרירי פלסטימה בולטים. האם בעזרת מכשיר ה doublo יהיה שיפור בקו הלסת? כמו כן האם מכשיר זה משפר את מצב העפעפיים? תודה על תשובתך.

היי דנה המליצו לך להזריק בוטוליניום לשריריהלסת? נראה לי שמכיר הus ידגיש אותם יותר. אני רואה תוצאות נהדרות בהרמת עפעפיים על ידי מכשיר הulthera . הדיאבלו זה חיקוי אז אני מניח שיהיו גם תוצאות . גםבקו לסת י שינו אבל זהמאודתלוי בכמות העור העודף

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח