טיפול במכשיר rf לפנים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

08/07/2018 | 08:42 | מאת: דבורה

שלם האם טיפול ביתי במכשיר rf גלי רדיו לפנים יכול לפגוע בעצבי הפנים לאחר שימוש של מס' ימים חשה שהשפה התחתונה קצת קופצת וכמו כן מסגרת העין -העפעפיים בעין אחת התרחבו מעט האם יש קשר לדעתך?

בהחלט יתכן. השימוש במכשיר הביתי למרות שהעוצמה שלו חלשה מחייב הקפדה יתרה על הוראות היצרן. יתכן וגלי הרדיו גרמו לגירוי עיצבי כלשהו. יש להפסיק את.הטיפול עד להתאוששות מלאה של העצבים והעלמות הפסציקולציות. כמובן את צריכה לדווח לחברה על התחושות שלך. מקווה שלא יתעלמו.אני ממליץ.שתגשי לבדיקתרופא משפחה ואפילו לנויולוג לשלילת פתולוגיה אחרת

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח