נגישות
נגישות

שינוי במבנה של העין והאטה בתגובה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

27/03/2018 | 23:41 | מאת: לי

שלום, לפני כ-4 שבועות עברתי הרמה של אזור סנטר וזווית הפה באמצעות חוטי אפטוס נספגים.במכון קוסמטי , לא הוסבר לי ולא הבנתי את רצינות הטיפול ( הגעתי רק למילוי קטן ע״י חומצה הילארונית וקיבלתי המצלה לטיפול בחוטי אפטוס ) אני בת 40 ללא נפילת פנים מיוחדת! במהלך טיפול הוחדרו 5 חוטים בכל צד מאותה נקודה ( אזור מתחת לרכה). כשבועיים סבלתי מכאבים חזקים מאוד, בצקות קשות, נפיחות , דקירות וקושי בפתיחת פה וחיוך. לאחר הטיפול הודרכתי לקחת אוגמנטין במשך שבוע וכך עשיתי. נכון לעכשיו אני רואה שיש עיוות בצורה של אחת העיניים , האטה של אותה העיין בזמן מצמוץ, יובש והכי חמור שינוי במבט באותו צד (תחושה של עין זכוכית) למזלי הראייה לא נפגעה. חשוב לציין כי לפני תחילת הטיפול בזמן החיטוי הרגשתי שנכנס המון אלכוהול לתוך העיין וגרם לצריבה. אני מאוד חוששת שהעיין לא תחזור לתפקד ולהיראות כמו קודם! מרגישה שנגרם נזק בלתי הפיך. יכול להיות שהיתה פגיעה בשריר או עצב והמצב לא יחזור לקדמותו?! מה לעשות? למי לפנות? במכון קוסמטי טוענים שזה יעבור... כמו שהבטיחו שארגיש מצויין אחרי יומיים ): מרגישה סוג של אונס מה לעשות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

לא נתקלתי בתופעה כזאת.יתכן וזה כתוצאה מגירוי העין עם האלכוהול ואולי בצקת פנימית בעקבות החדירה של החוטים.כעקרון החוטים מוכנסים לשיכבת השומן התת עורי ממליץ שתפני לרופא עיניים בהקדם. עדיף אפילו לאוקולופלאסט(רופא עינים מומחה לאסתטיקה של העין) אם ניתן

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח