בצקת בפנים לאחר הזרקת חוצצה הילארונית

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

24/03/2018 | 18:59 | מאת: צליל

שלום רב, אני מזריקה חומצה הילארונית בשנתיים האחרונות כל 8 חודשים למראה עצם לחי גבוהה. בשבוע האחרון נוצרה לי בצקת בלחיים התחתונות ועברו 4 שבועות מאז ההזרקה האחרונה. האם יש קשר בין השניים ? יש לציין שלעולם לא סבלתי מתופעת לוואי מאז שהתחלתי להזריק

בהחלט יכול להיות קשר.יתכן תגובה אלרגית מאוחרת , זיהום או בצקת מקומית. חשוב שתגשי בהקדם לרופא המזריק בכדי שיחווה דעה וימליץ על טיפול. בכל מקרה אחרי זה ממליץ שגם תפני לרופא המשפחה

30/03/2018 | 14:57 | מאת: צליל

תודה רבה על המענה המהיר !!!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח