תחושה מוזרה לאחר חוטים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

25/02/2019 | 23:06 | מאת: ליה

שלום וברכה, לפני עשרה ימים עשיתי חוטים מעל הגבות (במטרה להרים קצת את העפעף ולמתוח את הגבות) והזרקתי חומצה הלרונית ללחיים. מאותו היום יש לי תחושה מוזרה בעין ימין, תחושת חוסר נוחות, מה גם שנראה לי שהעפעף נפל יותר ממה שהוא היה. אציין שאני בת 32. לשאלתי, האם חוטים יכולים בעצם לגרום לכל התחושות האלו? או להפיל את העפעף שזוהי בעצם הפעולה ההפוכה? בנוסף אציין שלאחר שבוע הלכתי אליו שוב לביקורת בטענה שאני לא רואה שום הבדל והוא הזריק לי בוטוקס במקום של החוטים. אשמח לתשובה ומה עליי לעשות. תודה רבה.

בדרך כלל התחושה עוברת תוך מספר ימים. יתכן והתחושה נגרמה בגלל לחץ ובצקת מקומית שאמורה לחלוף .נדיר שיש סיבוכים משמעותיים לאחר חוטים. תשמרי על קשר עם הרופא ותעדכני אותו.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח