חוטים בצידי העיניים שאלה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

18/04/2020 | 08:22 | מאת: ליאת

שלום , יש לי מעט קמטוטים בצידי העיניים שבולאים בחיוך ( יורדים כלפי מטה) האם באזור זה ניתן לעשות הרמה עם חוטים , משהו ממש עדין ,( בוטוקס אני לא מעוניינת לעשות כי עשיתי וזה הבליט לי קמטים אחרים) האם יש תופעות לוואי בחוטים ?

18/04/2020 | 08:22 | מאת: ליאת

בת 41

אפשר לנסות למלא עם חוטים עדינים חלקים באזור. זה נותן אפקט של מילוי. לי אין ניסיון טוב במיוחד ולכן אני לא מיומן מספיק להמליץ. יש מספר רופאים שמבצעים את הפרוצדורה ושווה לבדוק. לא יודע להמליץ לך על משהו ספציפי.

18/04/2020 | 13:01 | מאת: ליאת

ועם סקין בוסטר ניתן למלא קצת ? זה יכול לעשות בצקות/גושים?

היי ליאת, טיפול בסקין בוסטר משפר את מרדם עור הפנים. הוא יכול למלא קמטוטים צעירים ועדינים, עקב הטיפול יכולות להיווצר בצקות קלות.

היי ליאת, דוקטור מוני לא עושה טיפול בחוטים.

היי ליאת , דוקטור מוני לא מטפל בעזרת חוטים. בהצלחה

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח