בוטוקס או חומצה לקמטים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

13/11/2018 | 22:12 | מאת: ציפי

רציתי לשאול מה אני יראה הכי טיבעית מילוי חומצה בצידי העיניים ובמצח ? או בוטוקס בצידי העיניים והמצח? מעוניינת במראה הכי טיבעי שאפשר לקמטי מניפה והרמת גבות וקמטי מצח תודה

היי ציפי לא ציינת את גילך ולא את עומק הקמטים ולכן אענה בצורה כללית. בעקרון בוטוליניום משתק את השרירים הספציפיים שאחראים על הכיווץ ולכן השפעתו יותר נרחבת מילוי על ידי חומצה מתאים לקמטים עמוקים יותר. הפעולה יותר מאתגרת מבחינה רפואית עם סיכוי יותר גדול לשטפי דם ואסימטריה. השרירים עדיין פעילים מה שגורם לתזוזה של החומצה ולכן אני משתדל להזריק חומצה רק אם יש קמטים עמוקים בעקר בקמטי הזעף שהם בעקרון קבועים. היא לא מתאימה לכל אחד וצריך יעוץ מקצועי לפני החלטה. אני מעדיף להתחיל עם בוטוליניום שמבחינתי זה שגר ושכח מאשר ההתעסקות עם הזרקות חוזרות של חומרי מילוי.

17/11/2018 | 19:55 | מאת: ציפי

היי תודה עלתשובתך יש לי קמטוטים על המצח ונפילת גבות אני בת 46 וקמטים בצידי העיניים כל אזור העיניים והגבות מאוד השתנה לי שאני מחייכת הכל קמטים אבל שאני לא מחייכת אין לי קמטים בכלל האם עדכף בוטוקס או מילוי חומצה בגבות ובעיניים?

היי ציפי ללא ספק הייתי מתחיל עם בוטוליניום ובהמשך לבצע מזוטרפיה עם הזרה נקודתית של חומצה היאלורנית כגון הסקין בוסטר או חומר דומה

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח