חוטי אפטוס להרמת הפנים שלא צלח

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/09/2019 | 21:35 | מאת: נילי

היי . ביצעתי לפני שלושה ימים טיפול ביוטי אפטוס 5 בכל צד של הפנים (כניסה כפולה חוטים עם זיזים) .הטיפול בוצע בעקבות המלצת הרופאה שטיפלה בי בגלל "בולדוגים" בצידי הפה מעין נפילה של הפנים אני בת 46. עם סיום הטיפול לא נראה שום שיפור. אני שלושה ימים אחרי וחוץ מכאבים בפנים אין שום שינוי בדיוק אותו דבר. הרופאה טוענת שאני אראה תוצאות עוד שלושה שבועות לפחות .האם זה הגיוני? בכל מקום אני קוראת שהתוצאות אמורות להיות מיידיות ולהשתפר עוד עם הזמן. אני סובלת מכאבים ואין שום שינוי ממש מתסכל. האם כך זה אמור להיות?

היי נילי ראשית צריך להיות תאום ציפיות של התוצאות מול הרופאה . מתיחה בחוטים דורשת זמן מאחר והם גורמים להצטלקות פנימית .ככל שהמתיחה חזקה יותר העור נוטה לחזור לקדמותו במהירות רבה יותר ולכן מקובל למתוח פחות בהתחלה . בכל מקרה הגישה שלי היא שיפור של 8 בחומצה היאלורונית וחוטים תוספת של כ 20%. שגוי לדעתי לטפל בחוטים ללא תוספת של חומצה. בכל מקרה ממליץ לחזור לרופא עוד 3 חודשים לביקורת

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח