הסיבוכים לאחר מתיחת פנים באמצעות חוטים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

15/10/2018 | 21:33 | מאת: המטומה לאחר מתיחת פנים באמצעות חוטים

שלום, לפני כ-5 שבועות עשיתי מתיחת פנים באמצעות חוטים נמסים. בצד אחד רופא פגע בכלי דם ובמקום זה הופיע המטומה שעד היום לא עוברת ומצבה לא משתפר. באינטרנט כתוב שזה יכול להוביל לקרוזה (מוות של הרקמה). למי אני צריכה לפנות? האם צריך לעשות ניקוז המטומה?

את חייבת לפנות לרופא שעשה לך את החוטים. זאת אחריותו לבדוק ולטפל. לא מכיר את המילה קרוזה. המטומה אמורה להיספג. לא מקובל לנקז המטומה לא מזוהמת (הביטוי לזיהום זה חום מקומי,כאבים ואודם משמעותי)מאחר ועלולים לגרום לזיהומה במהלך הדקירה. זה אמור לעבור במידה וזה שטף דם רגיל,אבל כמובן שאת חייבת להגיע בהקדם האפשרי לרופא שלך שלפחות יאבחן.

15/10/2018 | 22:24 | מאת: הסיבוכים לאחר מתיחת פנים באמצעות חוטים

תודה על התשובה המהירה. 1. התכוונתי ל-"נקרוזה" 2. עשיתי טיפול בחו"ל, לכן אין לי אפשרות להגיע לופא שעשה את הטיפול האם רופא משפחה יכול לעזור?

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח